Project Engineer

Installatie Twence zoekt kartrekker voor investeringen en modificaties!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-7-2022
Aantal uur
38
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Zo ziet je dag eruit


Geen dag is hetzelfde. De ene dag ben je de investeringsbegroting aan het maken gezamenlijk met je collega projectleiders en project engineers. De volgende dag denk je na over welke mensen je kunt inzetten voor je project en ga je op zoek naar een geschikte externe partij. Je bewaakt de planning en de kosten van je project, ga dat maar eens doen in deze tijd waar jij het verschil maakt om de mensen aan je te binden door middel van uitdagende klussen.


Je bent onderdeel van het team Asset Realisatie en hebt veel contacten met de afdelingen Productie Grondstoffen, Productie Energie en externe contractors. Je rapporteert aan de teamleider Asset Realisatie.Rob, Project engineer Asset Realisatie

“Afwisselende baan waarbij je als kennisdrager de kartrekker bent van multidisciplinaire technische projecten van initiatie tot nazorg. Hierbij moet je denken aan het opzetten van functionele/technische bestekken, aanbestedingstrajecten, leveranciersselectie, project en HSE plannen en je zoekt interne en externe afstemming m.b.t. de projectvoortgang en planning. Dit doe je uiteraard niet alleen maar samen met directe collega’s maar ook met de collega’s van de afdelingen inkoop, financiën, legal, HSE en anderen. Kortom een veelzijdige baan waarbij je met vele aspecten te maken hebt en verantwoordelijk bent voor het slagen van jouw projecten.”

Bedrijfsprofiel Twence

Bij Twence gaat het anders


  • Afval is bij Twence niet vies; we houden het terrein en de installaties keurig schoon. Dat werkt lekker.
  • We hebben een relaxte, open en gezellige sfeer. Welkom bij de club!
  • We denken aan onze gezondheid: fruit staat voor je klaar en we helpen je ergonomisch te werken. En wie wil, doet mee aan de ‘fiets-naar-je-werk-dag’.
  • We zorgen niet alleen goed voor onszelf, ook voor de natuur. We hebben ons eigen natuurterrein met schapen, hazen en de oehoe, waar je kunt wandelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twence. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boldershoekweg 51
7554 RT HENGELO
074 - 2404 444