Medewerker logistiek / assistent controleur

Twence is op zoek naar een Medewerker logistiek / assistent controleur voor een vakantiejob van 8 werken. Ben jij de pietje precies die zij zoeken?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-6-2022
Aantal uur
38
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

De werkdag begint gezamenlijk met collega’s op de stortvloer. Hier worden de werkzaamheden en veiligheidsmaatregelen besproken die deze dag in de planning staan. De werkzaamheden worden normaliter uitgevoerd in een tijdsvenster van 07:00 uur t/m 19:00 uur. Je bent als assistent ingepland. Bij binnenkomst van vrachtwagen check je als eerst of alle documentatie en beladingsdocumenten correct zijn en of het overeenkomt met het te verladen product. Mocht er tijdens een verlading een verstoring ontstaan dan neem je maatregelen zoals verhelpen van de verstoring of je maakt een reparatiemelding worden in de daarvoor bestemde systemen. Als de transporten afgerond zijn laat je de locatie waar je werkzaam bent geweest schoon en 5’S achter. 

Functievereisten

  • Vmbo/mbo werk- en denkniveau technische of administratieve richting
  • Je bent een zelfstandige werker en je bent klantgericht 
  • Je kan overweg met ICT apparatuur zoals computers, Ipads en apparatuur, en kunt kleine eerstelijns technische problemen oplossen.
  • Je bent kwaliteitsgericht, flexibel ingesteld, je kunt goed samenwerken in een team maar je kunt ook zelfstandig je job uitvoeren.


Aanbod

Een  tijdelijke fulltime vakantiebaan (38-urige werkweek) waarin je een bijdrage levert aan een duurzame toekomst. Op elke plek in onze organisatie wordt voortdurend gekeken hoe we kunnen bijdragen aan het optimaal terugwinnen van grondstoffen en het vergroten van de duurzame energieproductie. Daarnaast biedt Twence een maandsalaris vanaf  878,10- tot max € 1.756.20  max. -afhankelijk van je leeftijd met aanvullend een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer € 0,35 per km met een max van € 250,- per maand;

Bedrijfsprofiel Twence

Twence is in handen van 15 gemeentelijke aandeelhouders in het oosten van Nederland. Twence produceert grondstoffen en energie uit afvalstromen, biomassa en andere duurzame bronnen. Wij brengen grondstoffen terug in de kringloop en leveren duurzame energie. Twence draagt daardoor bij aan vermindering in het gebruik van fossiele brandstoffen en de reductie van CO2-uitstoot.

Twence valt onder de GEO cao (Grondstoffen, Energie en Omgeving). Op dit moment wordt een landelijke wervingscampagne gevoerd over werken in onze sector. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twence. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boldershoekweg 51
7554 RT HENGELO
074 - 2404 444