Werkvoorbereider WTB

Ligt jouw passie in het in een prima conditie houden van onze installaties? Word jij er blij van om als een spin in het web de werkzaamheden te coördineren, te plannen en te controleren? Dan is de functie van werkvoorbereider wat voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-12-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Een goed werkende installatie is voor Twence erg belangrijk. Om de installaties in een prima conditie te houden, is het tijdig en op de juiste wijze uitvoeren van preventief en correctief onderhoud van groot belang. Hierin speel jij een belangrijke rol. De werkzaamheden worden door jou zodanig voorbereid en gepland dat de interne/externe technicus de werkzaamheden veilig en zo optimaal mogelijk kan uitvoeren. Samen met de collega werkvoorbereiders en planner stem je de werkzaamheden af en bepaal jij de inhoud voor de uit te voeren werkzaamheden. Je fungeert daarnaast als vraagbaak voor je collega’s en je werkt oplossingsgericht. Dit is een uitdagende baan voor een goede organisator die onder alle omstandigheden het overzicht weet te bewaren. Als werkvoorbereider zorg je ervoor dat de orders voor periodiek onderhoud (PO) worden uitgevoerd en de opvolging van werkzaamheden is verzorgd, daarnaast draag je zorg voor de terugkoppeling van bevindingen richting de maintenance engineers.

Functievereisten

 • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau in de richting WTB;
 • Je bent accuraat, pragmatisch, flexibel, daadkrachtig en analytisch;
 • Je kunt goed plannen en organiseren, analyseren en je gaat voor het beste resultaat;
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands is een must, Duits en Engels zijn een pré;
 • Kennis van het officepakket en ERP.

Aanbod

Een baan waarin je een bijdrage levert aan een duurzame toekomst. Op elke plek in de organisatie wordt voortdurend gekeken hoe ze kunnen bijdragen aan het optimaal terugwinnen van grondstoffen en het vergroten van de duurzame energieproductie. Daarnaast biedt Twence een maandsalaris tot max. €4.477,- met aanvullend uitstekende secundaire voorwaarden, zoals:

 • Eindejaarsuitkering van 3,25%;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Aanvullende variabele beloning tot 6%;
 • Aangesloten bij het pensioenfonds van het ABP;
 • Collectieve ziektekostenverzekering;
 • Volop ontwikkelkansen en doorgroeimogelijkheden.

Bedrijfsprofiel Twence

Afval als bron van herbruikbare grondstoffen Energie produceren uit hernieuwbare bronnen. Twence uit ondernemend Enschede in Twente, zet zo restafval in voor energetische benutting, zolang dit nog de meest efficiënte vorm van gebruik is. Tegelijkertijd brengt het bedrijf nuttige materialen en grondstoffen terug in de kringloop. Daarmee levert het een bijdrage aan de besparing op fossiele brandstoffen, de vermijding van CO2-uitstoot en de vergroting van het hergebruik van kostbare grondstoffen. Stap voor stap verbreedt en verdiept Twence de bijdrage aan een groeiende circulaire economie. De onderneming haalt grondstoffen en herbruikbare materialen uit onvolledig (voor)gesorteerde stromen en uit de bodemassen van energiecentrales. Voor het opwekken van energie gebruikt Twence afval en biomassa die van het herbruikbare materiaal zijn ontdaan door bronscheiding of nascheiding. Daarnaast benut het bedrijf de zon als oneindige bron van energie met zonneparken. Energie van de toekomst Energie uit hernieuwbare bronnen is de energie van de toekomst. Uit materiaalstromen die na energieopwekking overblijven worden steeds meer mineralen teruggewonnen om nieuwe metaalproducten en bouwmaterialen te kunnen produceren. Uit de rookgassen van de energiecentrales wordt de CO2 gefilterd, waarvoor toepassingen zowel in de glastuinbouw als voor de productie van duurzame brand- en bouwstoffen in ruime mate aanwezig zijn. Twente vergroenen Het bedrijf haalt een hoog rendement energie uit afval, dat van al het herbruikbare materiaal is ontdaan. Om uitputting van natuurlijke grond- en brandstoffen te voorkomen, is uitgebalanceerde benutting van alle materialen noodzakelijk. Afval is zo geen afval meer, maar een bron van energie en grondstoffen die heel Twente helpt vergroenen. Twence levert warmte voor stadsverwarming, stoom voor nabijgelegen industrieën, elektriciteit aan het openbare elektriciteitsnet, herbruikbare grondstoffen als metalen, bodemassen voor onder meer de wegenbouw, compost voor hergebruik in tuinen en natriumbicarbonaat voor de eigen installaties. Bovenal biedt Twence veel indirecte werkgelegenheid, vooral in de regionale maakindustrie, transportsector en kennisbranche. Opwerking Bij het omzetten van afval in energie door verbranding blijft per definitie een onbrandbaar deel over onder in de verbrandingsoven: de as. Zelfs hierin zitten bruikbare grondstoffen. Twence beschikt over de beste apparatuur voor de opwerking van as. De kleinste metaaldeeltjes – tot het formaat van een speldenknop – worden gehaald uit de verbrandingsresten van de energiecentrale. Niet alleen ijzer, maar ook aluminium, zink en koper worden weer teruggebracht in de materialenkringloop. Tegelijkertijd worden de bodemassen zo zuiver dat deze ook kunnen worden gebruikt als vervanger van zand en grind, bijvoorbeeld voor het maken van beton.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twence. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boldershoekweg 51
7554 RT HENGELO
074 - 2404 444