Monteur Tooling

Tuinte is op zoek naar een Monteur Tooling

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als monteur tooling houd je je bezig met het assembleren, testen en controleren van machines, machinedelen en tooling voor de high-end industrie. Dit doe je vanaf werktekeningen en/of werkinstructies (al dan niet Engelstalig). Je komt te werken in een schone werkomgeving (grade 4 ruimte) en bent gedeeltelijk werkzaam in onze cleanroom (grade 2 ruimte). Verdeling schone werkomgeving en cleanroom: 80% (grade 4 ruimte) en 20% (grade 2 ruimte).


Het is belangrijk om te weten dat je elke dag bezig bent met een nieuw project (vaak enkelstuks), nieuwe tooling.

Waardoor je veel afwisseling hebt.

 

Ook houd jij je bezig met het bijhouden en vastleggen van gegevens (administratief).

Het schoonmaken en verpakken van tooling en het signaleren van verbeteringen.Je komt te werken in een team van 8 gedreven monteurs.

Daarnaast werk je ook nauw samen met de collega's van engineering.

Functievereisten

Je hebt interesse in fijnmechanische en cleanroom techniek. Het leveren van hoge kwaliteit, dat is waar je blij van wordt! Je bent communicatief vaardig en zorg je voor een goede afstemming met jouw collega’s waaronder monteurs, engineers en werkvoorbereiding. Tenslotte is het belangrijk dat je een beetje humor mee brengt, want we houden hier ook van gezelligheid op zijn tijd.


Wat verder belangrijk is:

 • MBO werk- en denkniveau; een technische opleiding zoals Mechatronica, Werktuigbouwkunde is mooi meegenomen. 
 • Of je hebt al ervaring opgedaan in een technische werkomgeving. Andere technische beroepen komen zeker in aanmerking. Denk hierbij aan  gereedschapsmakers, constructiewerkers, fietsenmakers, verspaners, etc. Liefde voor fijnmechanische techniek.
 • Geen ervaring in/met cleanroom? Geen probleem we geloven dat je met de juiste mindset alles kunt leren. Wij zorgen dat je getraind wordt.
 • Als Monteur ben je echt een 'Pietje Precies'. Zelfs de kleinste afwijking kan grote gevolgen hebben voor onze machines. Elk onderdeel moet precies passen, elke meting moet exact zijn.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal is een pre (geen vereiste).
 • Een dosis positieve energie!

Aanbod

Bij Tuinte staat je een baan met veel afwisseling te wachten in een gezellig familiebedrijf. Je krijgt volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je maakt onderdeel uit van een gedreven team met 100 collega's. Daarnaast bieden we je prima arbeidsvoorwaarden. Denk daarbij aan:

 • Een goed salaris tussen € 2.400 en € 3.475
 • 38 verlofdagen (25 vakantiedagen + 13 ADV).
 • Goede balans tussen werk en privé (we gaan hier graag over met je in gesprek).
 • Prima pensioen (CAO Kleinmetaal).
 • Trainingen en opleidingen, zodat jij je verder kunt ontwikkelen. Jij slim, wij slimmer.
 • 8% vakantiegeld.
 • Reiskostenvergoeding € 0,23 per kilometer.
 • Veel ruimte voor eigen inbreng. Kom maar op met jouw ideeën.
 • Gezellige bedrijfsactiviteiten, zoals de zomerborrel, een mountainbike tocht, beachvolleybal, dagje Winterberg en nog veel meer.
 • Jij deelt mee in de winst.

Bedrijfsprofiel Tuinte Groep

Plezier in je werk, vakmanschap, bijdragen aan een groeiend bedrijf en samen successen vieren, dat houdt werken bij Tuinte in. En de sfeer? Die is gemoedelijk, open en eerlijk. Wij houden van hard werken, maar ook van plezier maken. In onze bedrijfscultuur is voor elkaar klaarstaan erg belangrijk.


Complexe vraagstukken op het gebied van automatisering voor de industriële toelevering of (speciaal)machinebouw, dat maakt onze medewerkers blij. Wij maken het verschil met het bedenken en realiseren van de beste oplossingen. Daarom bieden wij het volledige traject onder één dak. One-stop-shopping, van conceptontwikkeling en advisering, tot en met engineering, vervaardiging, montage van machineonderdelen, componenten, modules en complete machines.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Tuinte. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Eeftinkstraat 3
7496 AG Hengevelde
+31 (0)547 33 53 00