Verpleegkundige in de wijk

Als Verpleegkundige in de wijk bij TSN Thuiszorg heb jij een uitdagende en afwisselende functie. Jij hebt oog voor de mens achter de zorgvraag en je denkt in oplossingen en mogelijkheden. Vind jij kwalitatieve zorg met oog voor de mens achter de zorgvraag nét zo belangrijk als TSN? Dan komt TSN graag met jou in contact!


Voor het team in Almelo zoekt TSN een Verpleegkundige in de wijk voor 16 tot 24 uur per week

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-5-2021
Aantal uur
24
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Samen met het team zorg jij elke dag opnieuw voor passende en kwalitatief goede zorg. Als Verpleegkundige kom jij bij de cliënt thuis en verleen jij verschillende verpleegtechnische handelingen. Jij signaleert wijzigingen ten opzichte van het zorgplan en past het zorgplan aan waar nodig. Desgewenst overleg jij met de Regisserend Wijkverpleegkundige over de verpleegkundige interventies en schakel jij waar nodig met onze specialistische Verpleegkundigen of andere zorgverleners, zoals huisartsen en ziekenhuizen. Elke cliënt is anders, geen dag is hetzelfde!

Functievereisten

 • Een afgeronde opleiding als Verpleegkundige
 • Een geldige BIG registratie
 • Geregistreerd in het kwaliteitsregister of bereid dit te doen
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Empathisch vermogen
 • Een gezonde dosis humor
 • Geldig rijbewijs en bij voorkeur beschikking over een auto


Aanbod

Jij krijgt een plek in een professioneel team binnen een dynamische en innovatieve organisatie. Samen met het team krijg jij de ruimte om de zorg grotendeels zelf in te richten. Daarbij word je gefaciliteerd en ondersteund door een grote supportorganisatie zodat jij je kan richten op de cliënt.


Daarnaast bieden wij:

 • Salaris conform FWG45 van de cao VVT (min. €2.419,91 en max. €3.264,29 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur)
 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst met de kans op een vast dienstverband
 • 8,33% eindejaarsuitkering
 • 8% vakantiegeld en een ruime verlofregeling
 • Een tablet en telefoon in bruikleen
 • Collectiviteitskorting op de zorgverzekering
 • Ruime opleidingsmogelijkheden
 • De mogelijkheid voor een aanvullende rol binnen het team

Bedrijfsprofiel TSN thuiszorg

TSN Thuiszorg is een landelijke thuiszorgorganisatie met een sterke lokale focus. We staan dicht bij onze cliënten, medewerkers en sociale partners. We combineren inhoudelijke kwaliteit met een efficiënte werkwijze en oplossingsgericht vermogen. Samen met andere hulpverleners, mantelzorgers en vrijwilligers(organisaties) organiseren we de zorg altijd dichtbij.


Bij TSN Thuiszorg werken we met kleine zelfstandige opererende teams van zorgprofessionals. Als verpleegkundige in de wijk werk je samen met huisartsen, mantelzorgers en welzijnsinstellingen. Je geeft de zorg die nodig is om het gevoel van eigenwaarde en zelfstandigheid van de cliënt te bevorderen. Als Verpleegkundige in de wijk werk je samen met jouw team en houd je je bezig met de ontwikkeling hiervan. Meedenken wordt dan ook meer dan gewaardeerd. Het is prettig werken bij TSN. Je werkt met mensen in de wijk die je echt nodig hebben, waarvoor je iets betekent. Mensen die jou en je werk waarderen.


Als organisatie zijn wij dynamisch en innovatief. Bij TSN werken we met tablets waardoor jij minder tijd voor administratie en meer tijd voor de cliënt hebt. Door ons innoverend karakter zijn wij net even anders dan alle andere thuiszorgaanbieders en daarmee in staat om verwachtingen te overtreffen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TSN. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Twentepoort Oost 22
7609 RG ALMELO
0546 - 660 107