Verzorgende IG in de wijk

Voor het team in Hengelo zoekt TSN een Verzorgende IG in de wijk voor 24 uur per week.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-5-2021
Aantal uur
24
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Samen met jouw team zorg jij elke dag opnieuw voor passende en kwalitatief goede zorg. Jij komt bij de cliënt thuis en verricht verzorgende taken en verpleegtechnische handelingen. Jij signaleert bijzonderheden en bespreekt dit met de Regisserend Wijkverpleegkundige. Jij zorgt voor een goede registratie in de cliëntdossiers. Jij stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënt en je geeft waar nodig informatie of instructies aan de cliënt en/of mantelzorgers. Als Verzorgende IG bij TSN krijg jij te maken met afwisselende zorgvragen. Geen dag is hetzelfde!

Functievereisten

 • Een afgeronde opleiding als Verzorgende IG (mbo-3)
 • Geregistreerd in het kwaliteitsregister of bereid dit te doen
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Empathisch vermogen
 • Een gezonde dosis humor
 • Geldig rijbewijs en bij voorkeur beschikking over een auto

Aanbod

Jij krijgt een plek in een professioneel team binnen een dynamische en innovatieve organisatie. Samen met het team krijg jij de ruimte om de zorg grotendeels zelf in te richten. Daarbij word je gefaciliteerd en ondersteund door een grote supportorganisatie zodat jij je kan richten op de cliënt.


 • Salaris conform FWG40 van de cao VVT (min. €2.007,97 en max. €2.971,05 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur)
 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst met de kans op een vast dienstverband
 • 8,33% eindejaarsuitkering
 • 8% vakantiegeld en een ruime verlofregeling
 • Een tablet en telefoon in bruikleen
 • Collectiviteitskorting op de zorgverzekering
 • Ruime opleidingsmogelijkheden
 • De mogelijkheid voor een aanvullende rol binnen het team


Bedrijfsprofiel TSN thuiszorg

TSN Thuiszorg is een landelijke thuiszorgorganisatie met een sterke lokale focus. We staan dicht bij onze cliënten, medewerkers en sociale partners. We combineren inhoudelijke kwaliteit met een efficiënte werkwijze en oplossingsgericht vermogen. Samen met andere hulpverleners, mantelzorgers en vrijwilligers(organisaties) organiseren we de zorg altijd dichtbij.


Bij TSN Thuiszorg werken we met kleine professionele teams van zorgprofessionals. Je werkt nauw met elkaar samen en je hebt inspraak op de ontwikkeling van jouw team. Meedenken wordt dan ook meer dan gewaardeerd. Het is prettig werken bij TSN. Je werkt met mensen in de wijk die je echt nodig hebben, waarvoor je iets betekent. Mensen die jou en je werk waarderen.


Als organisatie zijn wij dynamisch en innovatief. Bij TSN werken we met tablets waardoor jij minder tijd voor administratie en meer tijd voor de cliënt hebt. Door ons innoverend karakter zijn wij net even anders dan alle andere thuiszorgaanbieders en daarmee in staat om verwachtingen te overtreffen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TSN thuiszorg. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Twentepoort Oost 22
7609 RG ALMELO
0546 - 660 107