Vakantiewerk bij TSN

We hopen allemaal dat we deze zomer weer een beetje kunnen genieten van mooi weer. Dat we weer een drankje mogen drinken op een terras, een duik kunnen nemen in een zwembad of misschien wel op vakantie kunnen! Wat zijn jouw plannen voor de zomerperiode? Kan jij wel een goed gevulde bankrekening gebruiken voor jouw zomerplannen? Of wil je alvast relevante werkervaring opdoen naast jouw studie? Lees dan snel verder. Want jij kan TSN goed helpen! Onze collega's zijn namelijk ook toe aan vakantie! Word jij onze nieuwe collega in de vakantieperiode? En weet je wat leuk is? De kans is groot dat je ook na de vakantieperiode een leuke bijbaan kan krijgen bij TSN!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-4-2021
Aantal uur
8
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als vakantiekracht lever jij een betekenisvolle bijdrage in de verzorging en verpleging van onze cliënten. Na een inwerkperiode ga je zelfstandig op pad. Je komt bij onze cliënten thuis en daar ondersteun en begeleid jij de cliënt bij de dagelijkse dingen, zoals wassen, aankleden, eten en drinken. Maar bijvoorbeeld ook bij verzorgende en verplegende handelingen. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring bepalen we met jou welke handelingen je mag doen.


Daarnaast heb jij ook oog voor het sociale aspect van de zorg. Je maakt even een praatje met de cliënt en houdt in de gaten hoe het gaat met meneer of mevrouw. Signaleer jij bijzonderheden? Dan noteer je dat in het cliëntdossier en stem je dit af met de Regisserend Wijkverpleegkundige. Wil je liever meteen even sparren? Dan bel je een collega uit het team, je bent namelijk nooit alleen aan het werk!


En jouw vakantieplannen dan?

Het werk in de thuiszorg is goed te combineren met jouw studie of vakantieplannen. 'S middags zwemmen met vrienden? Geen probleem, want jij bent na de ochtendroute vrij! Liever overdag sporten of op het terras hangen? Dat kan ook! Het is namelijk ook mogelijk om een middag- of avondroute te draaien. Op basis van jouw beschikbaarheid kijk je samen met het team naar de roosters. We vragen wel van je dat je minimaal 8 uur per week (of twee routes) beschikbaar bent.Functievereisten

Gelet op de aard van de werkzaamheden bij onze cliënten thuis is het een vereiste dat je kennis en ervaring hebt van de zorg. Het kan zijn dat je al bent afgestudeerd, maar we hebben ook voldoende mogelijkheden voor zorgstudenten. Ben jij student/afgestudeerd in de richting van:

 • Verzorgende IG
 • Verpleegkunde (Mbo of Hbo)
 • Geneeskunde


En voldoe je daarnaast aan de volgende punten?

 • Minimaal 1 zorgstage gelopen of eerdere (bij)banen waardoor je praktijkervaring hebt opgedaan
 • Minimaal 8 uur per week beschikbaar
 • Een rijbewijs is een grote pré! De routes in Groningen stad zijn ook goed te doen op de fiets

Aanbod

Je krijgt de leukste en meest betekenisvolle vakantiebaan ooit. Naast de mooie momenten met onze cliënten kan je rekenen op de volgende voorwaarden:

 • Relevante werkervaring opdoen in een professionele omgeving
 • Een ervaren team om je heen
 • Mogelijkheden om ook na de vakantieperiode te blijven werken
 • Een goed salaris dat afhankelijk is van jouw opleidingsniveau en werkervaring, maar minimaal €11,56 bruto per uur
 • 8% vakantietoeslag
 • 8,33% eindejaarsuitkering
 • Aanvullende onregelmatigheidstoeslagen voor weekenden en avonden

Bedrijfsprofiel TSN thuiszorg

Waar kan jij aan de slag?

TSN heeft naast drie woonzorglocaties in Groningen, ook 85 wijkteams. Onze teams zijn verspreid over Nederland. Je kan ons vinden in de volgende regio's: Assen, Emmen, Hengelo, Enschede, Almelo, Apeldoorn, Amersfoort en in nagenoeg alle hoeken van de stad én provincie Groningen!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TSN. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Twentepoort Oost 22
7609 RG ALMELO
0546 - 660 107