Oriëntatiebaan I zij-instromers zorg I Twente I 8-16 uur

TMZ heeft een plek vrij voor een Oriëntatiebaan I zij-instromers zorg I Twente I 8-16 uur.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-6-2024
Aantal uur
12
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

  • Oriënteren in de zorg; Als zij-instromer word jij meegenomen in de dagelijkse zorg voor de cliënten en bewoners. Om te ontdekken of de zorgsector bij jou past, loop je mee tijdens de werkzaamheden van een verzorgende IG op verschillende afdelingen. Je maakt kennis met de cliënten en hun naasten en de persoonlijke zorg die bijdraagt aan kwaliteit van leven. Zo ervaar jij meteen hoe werken in de ouderenzorg er in de praktijk uitziet.
  • Werken en leren; Via een oriëntatiebaan kom je erachter of jij werkzaam wilt zijn in de ouderenzorg. Ben je enthousiast, dan kijken we samen naar de opleidingsmogelijkheden binnen TMZ. Er zijn bijvoorbeeld mogelijkheden voor een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL op MBO niveau) tot Verzorgende IG.

Functievereisten

  • Enthousiasme en nieuwsgierigheid om je actief te kunnen oriënteren;
  • Interesse in de ouderenzorg;
  • Ambitie om in de nabije toekomst een zorgopleiding te volgen binnen TriviumMeulenbeltZorg.

Aanbod

  • Een betaalde mogelijkheid om te ontdekken of de zorgsector en onze organisatie bij jou past;
  • Roosterplanning aangepast op jouw beschikbaarheid;
  • Salaris volgens de CAO VVT;
  • Een contract voor de duur van 2 maanden;
  • Na afronden van de oriëntatiebaan, de mogelijkheid voor een passende beroepsopleiding.

Bedrijfsprofiel TriviumMeulenbeltZorg

TMZ groeit en vindt het belangrijk om nu en in de toekomst kwalitatief goede zorg te blijven bieden. Daarom krijgen zij-instromers bij ons de kans zich te oriënteren in de zorg en te kijken of een opleidingstraject passend is. Dit betekent een betaalde mogelijkheid om kennis te maken met de zorgsector, ook naast je huidige baan!


Waar hebben we plek?

Wij bieden zij-instromers een oriëntatiebaan aan voor de duur van 2 maanden. Je kunt kiezen voor een contract tussen de 8 en 16 uur per week en wordt ingepland op basis van jouw eigen beschikbaarheid en mogelijkheden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TMZ. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!