Roosterplanner

TMZ is op zoek naar een Roosterplanner.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-3-2024
Aantal uur
24
Vervaldatum
21-4-2024
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Plannen, organiseren en oplossen


Dat jij goed bent in het opstellen van roosters en dienstenplanningen, hoeven wij je natuurlijk niet te vragen. Jij doorziet snel waar knelpunten ontstaan, denkt mee, doet voorstellen voor oplossingen en kunt daarbij creatief en vindingrijk te werk gaan. Samenwerken en samen overleggen met leidinggevenden en medewerkers zijn voor jou een natuurlijk gegeven zodat de communicatie met alle betrokkenen omtrent roosterplanningen vlot verloopt. Samen met je collega roosterplanners overzie jij het geheel, optimaliseer je de roosters organisatie breed en neem je elkaar waar bij afwezigheid tijdens verlof.


Signaleren, controleren en beheren


Jij werkt nauwkeurig en systematisch en weet waar gezond roosteren om draait. Je signaleert capaciteitsvraagstukken binnen het rooster op korte en lange termijn en draagt proactief oplossingen aan ter verbetering. Zelfstandig en ook in samenspraak met je team collega’s controleer je of met alle factoren rekening is gehouden bij het opstellen van de roosters en bewaakt tevens de balans tussen contracturen en gewerkte uren. Je beheert op integere wijze persoonsgegevens, stelt korte rapportages op en voert in opdracht van de leidinggevende mutaties door in het systeem waaronder ziek- en betermeldingen.


Kennis en vaardigheden


Kennis van de nodige administratieve en logistieke procedures, relevante wet- en regelgeving op het gebied van de arbeidstijden en de CAO VVT houd jij bij en pas jij toe. Als persoon en collega ben jij proactief en betrouwbaar en weet jij goed om te gaan met persoonlijke en vertrouwelijke gegevens. Jij hebt een luisterend oor en bent tactvol en behulpzaam in de contacten met de interne organisatie zonder je standvastigheid te verliezen.

Functievereisten

Wat staat er tegenover?


 • Een 3-daagse opleiding die volledig in het teken staat van roosteren zodat jij goed voorbereid aan deze uitdaging kan beginnen;
 • Een loopbaan bij een organisatie waar ontwikkeling hoog in het vaandel staat en jij jezelf mag zijn;
 • Een werkgever die aandacht heeft voor gezondheid en vitaliteit;
 • Een organisatie die actief investeert in Technologie en Innovatie en waar jij praktisch wordt ondersteund in het (verder) ontwikkelen van jouw digitale vaardigheden;
 • Salaris FWG 40 (max. €3502,58 bij een fulltime dienstverband);
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Aanbod

Jij hebt nodig:


 • Professionele passie voor de ouderenzorg;
 • Empathisch vermogen en goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • Minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau;
 • Enkele jaren werkervaring als roosterplanner, bij voorkeur in de ouderenzorg;
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving, CAO VVT en zorgprocessen;
 • Uitstekende administratieve en digitale vaardigheden;
 • Proactieve werkhouding en oplossingsgerichtheid;
 • In staat om werkzaamheden snel eigen te maken, zowel zelfstandig als in teamverband;
 • Rust en overzicht kunnen bewaren in hectiek en drukke periodes;
 • Bereidheid tot verdere ontwikkeling;
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

Bedrijfsprofiel TriviumMeulenbeltZorg

Wat wil jij?

Wil jij werken bij een van de 5 best gewaardeerde verpleeghuisorganisaties van Nederland? TMZ scoort in 2023 een 8,8 op Zorgkaart Nederland!


TMZ bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.


Waar?


Binnen elke regio van TMZ zijn we gestart met roosterplanning. Na een aantal interne verschuivingen zijn we op zoek naar twee bekwame en ervaren roosterplanners die het team komen versterken, om samen zorg te dragen voor een correct en afgestemd dienstenrooster voor de collega’s intramuraal.


 • Regio's:                 Almelo en Hengelo
 • Aantal uur:          20-24 uur, samen in overleg te bepalen


Met de implementatie van de functie van roosterplanner binnen de intramurale locaties streeft TMZ naar het maken van een kwaliteitsslag op het gebied van gezond en efficiënt roosteren. Professionals in de teams worden niet langer belast met het uitvoeren van taken rondom roosteren en plannen en kunnen daardoor de focus houden op de taken binnen hun afdeling.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TMZ. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!