Medewerker Technische dienst met twee rechterhanden

Krijg jij energie van onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan gebouwen en technische installaties? Pas jij in een vooruitstrevende, dienstverlenende en ondernemende zorgorganisatie? Heb jij ruime technische kennis en ervaring om in brede zin aan de slag te kunnen gaan? Dan gaat TMZ graag met jou in gesprek.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
12-5-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Zelfstandig en samen

Jij bent een technische duizendpoot. Een generalist met kennis en inzicht in meerdere aspecten binnen je vakgebied. Jij houdt overzicht en doet je werkzaamheden op een correcte wijze. Daarbij verlies je het sociale aspect naar de cliënt of je collega niet uit het oog. Jij hebt een positieve en nuchtere blik over de oplossing bij een storing en bent in staat deze zelfstandig of met hulp van een (externe) deskundige uit te (laten) voeren. Vanuit een procesmatige aanpak ben je zorgvuldig, maar je ziet het werk ook liggen en steekt graag de handen actief uit de mouwen. Jij hebt een talent om snel te schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en verliest daarbij de kwaliteit niet uit het oog.


Samenwerken en communiceren

Als persoon en collega ben jij sociaal, proactief, betrouwbaar, integer en presteer jij goed onder tijdsdruk. Samenwerken kost jou geen moeite en door jouw goede communicatieve vaardigheden en dienstverlenende karakter boek jij snel positieve resultaten.


Kennis en kunde

Jij beschikt over een MBO niveau 4 werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding in de richting van Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde. Daarnaast heb jij een aantal jaren werkervaring binnen een technische omgeving, bijvoorbeeld als service monteur bij mensen thuis. Jij bent toe aan een vervolgstap in je loopbaan waarbij geen dag hetzelfde is. Dat jij affiniteit hebt met een ouderen zorgorganisatie spreekt voor zich.

Functievereisten

 • MBO diploma op niveau 4; bijvoorbeeld richting elektrotechniek of werktuigbouwkunde;
 • Relevante werkervaring in een technische omgeving;
 • Affiniteit met de ouderenzorg;
 • Positieve en sociale instelling gericht op samenwerken;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel met open en eerlijk karakter;
 • Servicegerichtheid en een zelfstandige en proactieve werkhouding;
 • Goede sociale- en communicatieve vaardigheden.
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

Aanbod

 • Een loopbaan bij een organisatie die jouw ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan en waar jij jezelf mag zijn;
 • Een werkgever die aandacht heeft voor gezondheid en vitaliteit;
 • Een organisatie die actief investeert in Technologie en Innovatie en waar jij praktisch wordt ondersteund in het (verder) ontwikkelen van jouw digitale vaardigheden;
 • Een werkomgeving waar een open cultuur heerst en samenwerking centraal staat.
 • Salaris FWG 40 (max € 3254,43 bij een fulltime dienstverband);
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Bedrijfsprofiel TriviumMeulenbeltZorg

Wat wil jij?

TMZ bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak en je ontwikkeling speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.


Waar?

De afdeling Technische Dienst bestaat uit een Hoofd Vastgoed en een Coördinator Technische Dienst, 7 medewerkers Technische Dienst, 2 Helpdeskmedewerkers, 2 Schilders en 3 Tuinmannen.


 • Regio/locatie:                TMZ breed
 • Aantal uren:                   36 uur per week


Als Medewerker Technische Dienst ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de uitvoering van een grote diversiteit aan technische werkzaamheden voor al onze cliënten en de ruim 2600 medewerkers. De werkzaamheden variëren van het (laten) verhelpen van een complexe storing tot het vervangen van een lamp of het repareren van een lekke band van een rolstoel. Deze afwisseling geeft jou voldoening en biedt jou elke dag een prettige nieuwe uitdaging.


Je voert de opdrachten uit bij oudere cliënten in hun eigen leefomgeving en voor je collega’s op alle locaties binnen TMZ in Twente. Samenwerken, respectvolle communicatie, creatief meedenken en schakelen zijn kwaliteiten die bij jou passen. Jij doet je werk met energie en een (glim)lach, en bent bewust bezig om steeds een goede dienstverlening te leveren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TMZ. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!