HBO verpleegkundige die houdt van uitdaging en dynamiek. Regio Twenterand.

Ben jij de kartrekker die zin heeft in een uitdagende functie? Vind jij het leuk om een spilfunctie te hebben binnen de teams en richting andere disciplines? Ben jij in staat om op een proactieve wijze kennis te delen en samenwerkingen aan te gaan? Dan past deze vacature bij TMZ bij jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Zorg verlenen en regelen

Als HBO verpleegkundige werk jij voor 50% mee in de zorg op de afdeling. Jouw rol ligt daarbij voornamelijk op het gebied van afstemming en verbinden van de medische en verpleegkundige disciplines. Jij hebt oog voor zorgkwaliteit en het voortdurend verbeteren daarvan. De kwaliteit van leven van jouw cliënt verlies je daarbij nooit uit het oog. Jij hebt overzicht en bent aanspreekpunt voor jouw collega’s, cliënten, familie en andere zorgverleners. Het team bestaat uit professionals. Jouw coördinerende taken liggen vooral op het gebied van kwaliteit van zorg. Jij signaleert eventuele knelpunten in het zorgproces en onderneemt actie, waar nodig in samenspraak met de leidinggevende.


Verbinden en overstijgen

Binnen TMZ sta je als HBO verpleegkundige in het midden van het zorgproces. Jij bent de verbinder in de keten van zorg voor cliënten. Als HBO verpleegkundige werk je 50% overstijgend en zorg je voor verbinding. Bijvoorbeeld het verbinden van aandachtsvelders, vakinhoudelijk handelen, zorginhoudelijk coachen van collega’s, ketenzorg stimuleren en integreren van kennis en wetenschap. Het organiseren of verbeteren van werkprocessen. Het analyseren van MIC meldingen en daar acties op zetten. Evalueren, bijstellen en borgen van werkprocessen etc.Werkplezier is belangrijk. Samenwerking, taak- en functiedifferentiatie dragen hieraan bij.


Organisatieniveau

Jij ziet het werk van de locatie in de context van TMZ. Ontwikkelingen in jouw vakgebied, ook waar het gaat om innovaties en vernieuwingen in de zorg, kun jij omzetten in ideeën voor betere zorg nu en in de toekomst.


Op de hoogte blijven

Als professionele HBO verpleegkundige vind jij het belangrijk om op de hoogte te blijven. Jouw vak ontwikkelt zich voortdurend. Bij TMZ zit je goed – wij zijn niet voor niets een erkend leerbedrijf.

Functievereisten

 • Professionele passie voor de ouderenzorg;
 • Empathisch vermogen en goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • Diploma HBO Verpleegkunde;
 • BIG-registratie;
 • Kennis van de regionale sociale kaart;
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

Aanbod

 • Een loopbaan bij een organisatie die ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan en waar jij jezelf mag zijn;
 • Een werkgever die aandacht heeft voor gezondheid en vitaliteit;
 • Een organisatie die actief investeert in Technologie en Innovatie en waar jij praktisch wordt ondersteund in het (verder) ontwikkelen van jouw digitale vaardigheden;
 • Salaris FWG 50 (€ 4061.27) bij een fulltime dienstverband);
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Bedrijfsprofiel TriviumMeulenbeltZorg

Wat wil jij?

TMZ bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.


Waar?

Graag kijken wij uit naar meerdere HBO verpleegkundigen die binnen locatie de Weemelanden in Vriezeveen van toegevoegde waarde kunnen zijn in de combinatie van zorg verlenen en coördineren op zorgtaken.


 • Locatie:                               de Weemelanden, regio Twenterand
 • Afdelingen:                       Psychogeriatrie of somatiek (in overleg samen te bepalen)
 • Aantal uur per week:   in overleg, maar minimaal 24 uur


De Weemelanden is een modern en sfeervol verpleeghuis dat zich kenmerkt door gedrevenheid en kwaliteit in de zorgverlening.


Bij TMZ worden HBO verpleegkundigen op hun waarde geschat en ook als zodanig ingezet en uitgedaagd. Wij kijken uit naar collega’s die willen samenwerken aan de verdere vormgeving van de teams en de zorgverlening. Een actieve werkhouding is te allen tijde gewenst waarbij je stevig in je schoenen staat en zorg verleent met een warm hart.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TMZ. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!