Adviseur PR en Communicatie

Ben jij de ervaren communicatieprofessional die zich snel werkzaamheden en taken eigen maakt? Pak jij vlot projecten op en ga je hierbij gestructureerd te werk? Kun jij rust en overzicht bewaren in drukke periodes en heb jij empathisch vermogen? Dan kijkt TMZ graag uit naar jouw sollicitatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
27-4-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

TMZ bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.


Jij wordt als adviseur PR & Communicatie onderdeel van de afdeling Mens en Organisatie (M&O) die naast de Manager M&O uit verschillende teams bestaat: HRM, Recruitment, Kwaliteit, Projectmanagement, Arbo, Leren & Ontwikkelen (L&O) en PR & Communicatie.


De afdeling PR & Communicatie bestaat uit een klein team van ervaren en gemotiveerde professionals, elk met een eigen expertise, interesse- en takenpakket. Als jong en open team vertalen zij de organisatiedoelen naar een communicatie- en marketingstrategie die helpt de doelstellingen te behalen. Het team werkt samen met zowel bestuur, MT, lijn- en staf afdelingen om succesvol te zijn bij interne en externe communicatie van TMZ.


Zie jij het voor je?

Adviseren en ondersteunen

De zorgsector verandert continu. Jij weet hoe je vanuit jouw vakgebied veranderprocessen kunt ondersteunen. Jij adviseert het management en de Raad van Bestuur over de in- en externe communicatie en de daarbij in te zetten (online) communicatiestrategie. Jij fungeert als sparringpartner waar het gaat om communicatievraagstukken. Naast jouw adviserende rol houd jij je ook bezig met de uitwerking en uitvoering van de adviezen. De uitdagingen liggen de komende jaren op anders organiseren van de zorg zonder de identiteit, coöperatieve visie en cultuur van TMZ te verliezen. Jij krijgt de kans om je kennis en werkervaring in te zetten voor verschillende projecten.


Strategisch én hands-on

Jij bent een gedreven professional die continu op de hoogte is van wat er zowel landelijk, in de samenleving als bij TMZ speelt. Je hebt hart voor de zorg, bent breed georiënteerd en je weet met jouw communicatie aanpak de doelgroep écht te raken. Je bent allround inzetbaar waardoor je projectgroepen kunt ondersteunen op het gebied van communicatie. Je combineert een hands-on-mentaliteit met vakmanschap en strategisch inzicht. Met treffende communicatie en jouw skills maak jij hét verschil voor onze bewoners/cliënten, hun naasten, medewerkers, vrijwilligers en stakeholders.


Verbinding zoeken

Als adviseur PR en communicatie draag jij (mede) verantwoordelijkheid voor de interne- en externe communicatie en de manier waarop de organisatie gepresenteerd wordt. Jij zoekt verbinding met externe partners om tot een gezamenlijke communicatiestrategie te komen en meerwaarde te genereren op het gebied van samenwerkingsverbanden. Binnen de in- en externe overlegvormen vervul jij een actieve en natuurlijke kartrekkersrol. Vanuit gedeelde belangen weet jij TMZ goed te profileren binnen de samenwerkingsverbanden. Jij meet en monitort de mediaprestatie en stelt waar nodig de communicatie bij. Jij bent in staat de communicatie rondom een crisis te coördineren en bent aanspreekpunt voor de pers.

Functievereisten

 • Minimaal HBO diploma op het gebied van communicatie;
 • Empathisch vermogen en goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • Ruime ervaring als communicatie adviseur;
 • Uitstekende digitale vaardigheden;
 • Ervaring met crisiscommunicatie is een pré;
 • In staat om werkzaamheden snel eigen te maken;
 • Projectmatig inzicht en een gestructureerde werkwijze;
 • Rust en overzicht bewaren in hectiek en drukke periodes;
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
 • Affiniteit met de zorgsector en goed in de omgang met verschillende mensen;
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

Aanbod

 • Een loopbaan bij een organisatie die ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan en waar jij jezelf mag zijn;
 • Een werkgever die aandacht heeft voor gezondheid en vitaliteit;
 • Een organisatie die actief investeert in Technologie en Innovatie;
 • Salaris FWG 55 (max. € 4558,88 bij een fulltime dienstverband);
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Bedrijfsprofiel TriviumMeulenbeltZorg

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2400 medewerkers en 1600 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In moderne en duurzame woonzorgcomplexen en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie en samenwerking tussen cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals staan bij ons centraal. Samen verlenen we de zorg en maken we de zorg persoonlijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TMZ. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!