Junior systeembeheerder ICT, Regio Almelo

Wil je na je studie en stage direct aan de slag als junior systeembeheerder en ben je op zoek naar je volgende uitdaging? Zou je willen groeien naar de functie van ervaren systeembeheerder? Wil jij een afwisselende baan met klantcontact, ben je communicatief sterk, nieuwsgierig en vind je de allernieuwste techniek leuk? Dan kan dit je nieuwe werkplek zijn bij TMZ!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Ondersteunen en oplossen

Als junior systeembeheerder ben je vooral bezig met 1e en 2e lijn taken. Je ondersteunt onze 2400 medewerkers zowel op afstand als op de verschillende locaties van TMZ. Voor het oplossen van incidenten en de uitgave van materialen zijn ze bij jou aan het goede adres. Jij levert je bijdrage aan onderhoud, beheer en de vervanging van IT componenten. Hiervoor kunnen we jouw zorgvuldigheid en creativiteit in het verbeteren van processen goed gebruiken.


Ontwikkelen en doorgroeien

Ontwikkeling en doorgroei horen bij een junior functie. Om die reden bieden wij de mogelijkheid om naast het leren on-the-job ook trainingen te volgen of certificaten te behalen. Je directe collega’s zijn altijd vlakbij en zullen je meenemen en opleiden. Zodoende krijg je veel mee van de diverse netwerk uitdagingen.


Zelfstandig en samen

Jij maakt deel uit van een team dat van aanpakken houdt en waar zelfstandigheid en samenwerking hand in hand gaan. Er zijn korte lijnen en er wordt snel geschakeld snel in een collegiale sfeer. Binnen TMZ wordt een creatieve bijdrage vanuit jou als medewerker gewaardeerd. Als persoon en collega ben jij positief en sociaal ingesteld. Jij handelt proactief, bent betrouwbaar en werkt ook zelfstandig. Daarnaast heb jij verantwoordelijkheidsgevoel en een open en eerlijke werkmentaliteit. Samenwerken kost jou geen moeite en door jouw goede communicatieve vaardigheden en servicegerichte karakter boek jij snel positieve resultaten.

Bedrijfsprofiel TriviumMeulenbeltZorg

Wat wil jij?

TMZ bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak en je ontwikkeling speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.


Waar?

Wij zijn op zoek naar een collega binnen het ICT team.

  • Locatie:            Regio Almelo
  • Aantal uur:      fulltime, 36 uur per week


Het team bestaat uit 3 medewerkers systeem- en netwerkbeheer. We huren daarnaast externe expertise in. Er zijn dus volop mogelijkheden om zowel breed als specialistische kennis op te doen en je verder te ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TMZ. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!