MBO verpleegkundige die 'Noaberschap' actief vertaalt. Regio Tubbergen.

Kun jij vanuit jouw vakkennis en communicatieve vaardigheden de juiste zorg verlenen? Heb jij overstijgend inzicht en kun je dat ook goed delen binnen je team? Heb jij een zelfstandige werkhouding en ben je ondernemend, creatief, flexibel en transparant in denken en doen? Dan kijkt Trivium uit naar jou.


Wil jij werken bij een van de tien best gewaardeerde verpleeghuisorganisaties van Nederland? TMZ scoort in 2021, net als in 2019, een 9,1 op Zorgkaart Nederland!


Wij bekijken graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-3-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Zorg verlenen en regelen

Als MBO verpleegkundige zorg jij voor de beste ondersteuning van de bewoners. De kwaliteit van leven van de bewoner staat daarbij altijd voorop. Jij verzamelt de benodigde informatie door middel van klinisch redeneren en triage om de juiste verpleegkundige diagnose te stellen.

Jij ondersteunt de bewoners dagelijks bij de verzorging, verpleging en begeleiding en kijkt hierbij naar de wensen en behoeften van de bewoner. Jij richt je op de coördinatie en continuïteit van zorg en het bewaken hiervan. Jij weet wat jouw bewoner nodig heeft en handelt daar naar. Naast het leveren van kwalitatieve zorg regel jij dat het zorgdossier wordt opgesteld samen met de bewoner en voer jij verpleegtechnische handelingen zelfstandig uit.


In gesprek

De dialoog met jouw bewoners loopt als een rode draad door jouw werk. Jij bespreekt continu de veranderingen in de gezondheidssituatie. Daarbij verlies je het netwerk rondom de bewoner niet uit het oog. Jij zorgt voor voorlichting, advies en instructies voor beide partijen. Goed contact met het netwerk rond jouw bewoners staat dus voorop. In onze ‘teams voor persoonlijke zorg’ hebben namelijk ook naasten een belangrijke rol.


Breder en dieper

Jij kijkt breder dan jouw eigen team en hebt contact met alle professionals rond jouw bewoners. Samenwerken met andere disciplines waaronder behandelaars en specialisten is jou daarom op het lijf geschreven. Een open werkhouding met ruimte voor feedback spreekt vanzelf. Jij bent een samenwerkingspartner die prima rapporteert, overlegt en overdraagt.


Op de hoogte blijven

Als professionele MBO verpleegkundige vind jij het belangrijk om op de hoogte te blijven. Jouw vak ontwikkelt zich voortdurend. Bij TMZ zit je goed – wij zijn niet voor niets een erkend leerbedrijf!

Functievereisten

 • Professionele passie voor de ouderenzorg;
 • Empathisch vermogen en goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Diploma MBO Verpleegkunde;
 • BIG-registratie;
 • Kennis van de regionale sociale kaart;
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

Aanbod

 • Een loopbaan bij een organisatie die ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan en waar jij jezelf mag zijn;
 • Een werkgever die aandacht heeft voor gezondheid en vitaliteit;
 • Salaris FWG 45 (max. € 3.362,22 bij een fulltime dienstverband);
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Lidmaatschap V&VN;
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Bedrijfsprofiel TriviumMeulenbeltZorg

Binnen TMZ worden MBO verpleegkundigen op hun waarde geschat en ook als zodanig ingezet en uitgedaagd. De teams die de nieuwe collega een warm welkom willen geven hebben elk een eigen ‘gezicht’ en dynamiek. Wat ze verbindt is de wens om de bewoners kwaliteit van leven te bezorgen en dit ook samen te doen. Tijdens jouw verantwoordelijke dienst ben je niet alleen voor je eigen team, maar ook voor de locatie het eerste aanspreekpunt.


Binnen de regio Tubbergen hebben we 2 intramurale locaties. Erve Mensman in Geesteren en de Meulenhof in Tubbergen staan met beide benen in de lokale gemeenschap. De term ‘Noaberschap” wordt in deze regio dan ook actief toegepast. Wij kijken uit naar zowel de meer ervaren als ook de startende zorgprofessional die past in deze gemoedelijke setting.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Trivium. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!