Geestelijk Verzorger met open houding

Ben jij een Geestelijk Verzorger met een open houding ten opzichte van diverse levensbeschouwingen? Denk jij actief mee over actuele kwesties op het gebied van zingeving als wezenlijk onderdeel van goede en persoonlijke zorgverlening? Heb jij een heldere visie op geestelijke verzorging en een innovatieve instelling over de invulling hiervan? Dan is TriviumMeulenbeltZorg op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-5-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Wil jij werken bij een van de tien best gewaardeerde verpleeghuisorganisaties van Nederland? TMZ scoort in 2021, net als in 2019, een 9,1 op Zorgkaart Nederland!


TMZ bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.


Wij zijn op zoek naar een collega! We werken met een team van 8 geestelijk verzorgers, die werkzaam zijn op de 11 locaties van TMZ.

Regio:                   Nader te bepalen in overleg

Locatie:               Meerdere locaties

Aantal uur:        36 uur,  jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband


Begeleiden en ondersteunen

Als Geestelijk Verzorger begeleid jij intern cliënten/bewoners, mantelzorgers en medewerkers in de zoektocht naar zingeving van het bestaan. Jij ondersteunt cliënten/bewoners en individuele medewerkers en zorgteams op het gebied van mentaal welbevinden, zingeving en ethiek. Jij kunt gevraagd worden een bijdrage te leveren aan beleidsontwikkeling op het gebied van ethiek, levensbeschouwing en zorgvisie en doet verbetervoorstellen voor eventuele problemen rondom de uitvoering.


Vieringen en herdenkingen

In de weekenden verzorg jij oecumenische vieringen of bezinningsbijeenkomsten. In samenwerking met activiteitenbegeleiders en vrijwilligers draag je bij aan herdenkings- en groepsbijeenkomsten. Je bent bereid mee te draaien in het rooster van bereikbaarheidsdiensten en waar gewenst een ziekenzegen te doen. 


Op de hoogte blijven

Als professionele Geestelijk Verzorger vind jij het belangrijk om op de hoogte te blijven. Jouw vak ontwikkelt zich voortdurend. Bij TMZ zit je goed – wij zijn niet voor niets een erkend leerbedrijf!

Functievereisten

 • Professionele passie voor de ouderenzorg;
 • Empathisch vermogen en goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • Diploma WO/HBO- master Theologie, Geestelijke Verzorging, Humanistiek of Religiewetenschappen;
 • Lid of aspirant-lid van de VGVZ;
 • Bereidheid tot registratie in het SKGV;
 • Een brede horizon ten aanzien van diverse levensbeschouwingen;
 • Gezien de samenstelling van het team, hebben wij voorkeur voor een collega met een rooms-katholieke achtergrond
 • Bij voorkeur ervaring in de verpleeghuiszorg;
 • In teamverband kunnen werken, zowel binnen als buiten de eigen discipline;
 • Een flexibele werkhouding;
 • Woonachtig zijn in de regio vanwege bereikbaarheidsdiensten;
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

Aanbod

 • Een loopbaan bij een organisatie die ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan en waar jij jezelf mag zijn;
 • Een werkgever die aandacht heeft voor gezondheid en vitaliteit;
 • Salarisschaal is conform CAO VVT;
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Bedrijfsprofiel TriviumMeulenbeltZorg

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2400 medewerkers en 1600 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In moderne en duurzame woonzorgcomplexen en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie en samenwerking tussen cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals staan bij ons centraal. Samen verlenen we de zorg en maken we de zorg persoonlijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TriviumMeulenbeltZorg. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!