Specialist Ouderengeneeskunde met positieve toekomstvisie.

Ben jij bijna klaar met de opleiding tot Specialist ouderengeneeskunde of heb jij al werkervaring? Wil jij jouw horizon verbreden en heb je interesse om je vak uit te oefenen bij een organisatie met verschillende disciplines? Dan gaat Trivium graag met jou in gesprek!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-3-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Wil jij werken bij een van de tien best gewaardeerde verpleeghuisorganisaties van Nederland? TMZ scoort in 2021, net als in 2019, een 9,1 op Zorgkaart Nederland!


Wij bekijken graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.

Functievereisten

 • Professionele passie voor de ouderenzorg;
 • Empathisch vermogen en goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Diploma Specialist ouderengeneeskunde;
 • Teamspeler en sparring partner;
 • In staat om collega’s en andere disciplines te coachen;
 • Creativiteit en relativeringsvermogen;
 • Inschattingsvermogen of behandeling van toegevoegde waarde is;
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

Aanbod

 • Een loopbaan bij een organisatie die ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan en waar jij jezelf mag zijn;
 • Een werkgever die aandacht heeft voor gezondheid en vitaliteit;
 • Salaris FWG 75 (max. € 8.390,86 bij een fulltime dienstverband);
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Bedrijfsprofiel TriviumMeulenbeltZorg

Kansen en ontwikkeling

Als Specialist ouderengeneeskunde maak je deel uit van een enthousiast team dat bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, AIOS, ANIOS, co-assistenten, verpleegkundig specialisten en verpleegkundigen in opleiding tot specialist. Jij ziet en pakt kansen voor ontwikkeling en verbetering en de best mogelijke zorg.


Beoordelen en behandelen

Jij bent verantwoordelijk voor het beoordelen en de bijbehorende behandeling van de cliënten en bewoners. Nieuwe ontwikkelingen binnen jouw medische vakgebied weet jij naadloos toe te passen en bepaalt wat van toegevoegde waarde is voor de kwaliteit van leven. Jij gaat aan de slag met een gevarieerd takenpakket binnen diverse disciplines zoals psychogeriatrie, somatiek, eerstelijnszorg, revalidatie- en palliatieve zorg.


Samenwerken

Samenwerken op elk vlak en met alle betrokkenen rondom de cliënt is belangrijk voor jou. Jij weet de juiste samenwerkingspartners binnen TMZ te vinden, maar kunt ook de goede relatie met externe partijen zoals huisartsen en ziekenhuizen onderhouden. Jij voelt je thuis in een organisatie waar jij samen met medewerkers, cliënten, vrijwilligers en familie/naasten je inzet voor persoonlijke zorg.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Trivium. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!