Zorgprofessional met ontwikkelwens. Regio Twente, TOF-team

Ben jij je als verzorgende IG, MBO- of HBO verpleegkundige aan het oriënteren wat bij je past? Ben jij nieuwsgierig naar wat TMZ jou kan bieden bij een vervolgstap in je loopbaan? Deel jij graag je kennis en bied jij ondersteuning waar nodig? In het TOF-team gaan, voor zowel ervaren als ook startende zorgprofessionals, alle deuren open!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-1-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Zorg verlenen en regelen

Als zorgprofessional verleen jij zorg in gemiddeld tot hoog complexe instabiele situaties waarbij meerdere ziekten en beperkingen elkaar beïnvloeden. In je werk krijgt je te maken met wisselende rollen waaraan jij moet voldoen en waartussen jij voortdurend switcht. Jij bent de vakkundige zorgverlener, het aanspreekpunt voor cliënt en familie. Samen met je collega’s werk je volgens het zorgplan en vastgestelde afspraken. Met je team regel je de zorg en signaleer je veranderingen. Daarbij staat de kwaliteit van leven van cliënten altijd voorop.


Breder en dieper

Vanuit het TOF-team overzie jij gedurende het jaar de overkoepelende werkzaamheden zowel in de breedte als in de diepte bij diverse locaties, afdelingen en teams. De verbindende rol wil jij graag verder ontwikkelen, draag jij actief uit en geeft jou energie en werkplezier.


In gesprek

Natuurlijk ben je continu met elkaar in gesprek. Want als TMZ staan wij voor persoonlijke zorg. Samen kijk je naar wat het beste is voor de cliënt, je stimuleert daarbij de eigen verantwoordelijkheid. In het multidisciplinair overleg breng jij mogelijke knelpunten in. Een open werkhouding met ruimte voor feedback spreekt vanzelf.


Op de hoogte blijven

Als zorgprofessional vind jij het belangrijk om op de hoogte te blijven. Jouw vak ontwikkelt zich voortdurend. Bij TMZ zit je goed – zij zijn niet voor niets een erkend leerbedrijf.

Functievereisten

 • Professionele passie voor de ouderenzorg;
 • Empathisch vermogen en goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • Diploma Verzorgende IG, MBOV of HBOV;
 • BIG-registratie (bij MBOV en HBOV);
 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen in werkdagen en werktijden;
 • Talent voor plannen en organiseren en een sociale instelling;
 • Brede interesse in je vakgebied, kwaliteit en deskundigheidsbevordering;
 • Kennis van de regionale sociale kaart;
 • In bezit van rijbewijs en beschikking over een auto;
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

Aanbod

 • Een loopbaan bij een organisatie die ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan en waar jij jezelf mag zijn;
 • Een werkgever die aandacht heeft voor gezondheid en vitaliteit;
 • Salaris en FWG inschaling afhankelijk van functieniveau en ervaring;
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Lidmaatschap V&VN
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Bedrijfsprofiel TriviumMeulenbeltZorg

TOF staat voor Talent, Ontwikkeling en Flexibiliteit. Het TOF-team is binnen TMZ vast onderdeel van de flexibele schil. In 1 jaar tijd ga jij ongeveer 4 afdelingen leren kennen en ondersteunen met vaste contracturen. Jij krijgt bij hun de kans om je breed te oriënteren en ervaring op te doen. Ook als ervaren zorgprofessional kun jij het verschil maken binnen de open en transparante organisatie en je loopbaan een nieuwe impuls geven.


Als verzorgende IG, MBO- of HBO verpleegkundige in het TOF-team versterk jij de zorgteams bij langdurig verzuim. Je wordt daarbij in 1 jaar steeds ongeveer 3 maanden met vaste contracturen ingezet op een afdeling. Zo draag je bij aan flexibilisering van de zorg, het ontlasten van de teams en vul jij je cv aan met een diversiteit aan werkervaring.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Trivium Meulenbelt Zorg. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!