Werkstudent Performance Cloud - Security

TRIMM is op zoek naar een Werkstudent Performance Cloud - Security.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-6-2024
Aantal uur
12
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als werkstudent ondersteun je jouw collega’s in de werkzaamheden rondom performance- en security configuraties. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit ondersteunen bij Content Delivery Netwerken, Web Application Firewalls en bot managementservices configureren en beheren. Dit gebeurt via configuratie in het Akamai Edge platform. Het team waar je deel van uitmaakt, is daarnaast verantwoordelijk voor het hosten van applicaties gemaakt door TRIMM of partners van onze klanten. We maken daarbij gebruik van onze private cloud, Microsoft Azure en Akamai Connected Cloud (Linode).


Hoe ziet een dag eruit van een collega van Performance Cloud? De dag start met een stand-up en het maken van een to-do lijst. Gedurende de dag ben je aan het werk voor verschillende klanten. De vraagstukken lopen uiteen: van tickets afhandelen over bijvoorbeeld 23 redirects die niet goed functioneren en die jij moet fixen tot het meewerken aan projecten, bijvoorbeeld het koppelen van een online platform met meer dan 200 sites aan CDN en WAF. Om 12 uur staat de gezamenlijke lunch op de planning en na de pauze kan het zo maar zijn dat je aan de slag moet met het oplossen van een incident bij een klant of dat je Qualys-scans of een halfjaarlijkse restore test moet uitvoeren. Geen dag is hetzelfde!

Functievereisten

Je vindt het een uitdaging om bezig te kunnen zijn met het configureren en het installeren van securityoplossingen bij klanten. Je werkdag is pas voldaan wanneer je zelf met de handen aan de knoppen hebt gezeten om de vraagstukken daarmee te beantwoorden voor onze klanten.


 • Je volgt een studie in de richting van HBO-ICT.
 • Je bent in staat goed samen te werken.
 • Je bent 12 uur per week beschikbaar, tijdens kantoortijden (tussen 08:00 en 18:00 uur) en het liefst op vaste dagen.
 • Je bent leergierig en bent in staat om nieuwe kennis snel eigen te maken.
 • Je hebt affiniteit met infrastructuur en applicatie hosting, maar vindt het veel leuker om deze te beveiligen!
 • Hebt een goede Nederlands- en Engelstalige communicatieve vaardigheden in woord en schrift.
 • Je vindt het leuk om af en toe te ouwehoeren met het team. Een lolletje trappen hoort erbij!

Aanbod

Een bijbaan bij TRIMM betekent dat je wordt opgenomen in het PiT (Professional in Training) talentenprogramma. Hierin bieden we de optimale begeleiding tijdens je baan en kan je deelnemen aan de wekelijkse intervisie. Dit is een vertrouwelijk groepje van ongeveer zes deelnemers (studenten en young professionals) waar alles besproken mag en kan worden. Iedere week komen jullie een uurtje bij elkaar. Je helpt elkaar met nieuwe inzichten over o.a. motivatie, studiediscipline, feedback geven en gestructureerd werken. De intervisie wordt door veel PiT’ers gezien als een enorme aanwinst in hun ontwikkeling tot vakbekwame professional.


Verder krijg je van ons:

 • Een goed salaris;
 • Je eigen werkplek op ons kantoor in Enschede;
 • Dagelijks vers fruit;
 • Samen sporten;
 • Flexibele werktijden;
 • Goede personeelsfeestjes;
 • Doorgroeimogelijkheden.

Bedrijfsprofiel TRIMM

We maken de complexe digitale wereld mooier en simpeler. Dit doen we met meer dan 110 specialisten, die zich gepassioneerd inzetten over de volle breedte om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken. We maken mooie, creatieve, goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals. Door de inzet van deze digitale middelen helpen we onze klanten in het behalen van hun doelen. Zodanig dat daar waarde wordt toegevoegd voor iedereen: Digital is ons vak(manschap).

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TRIMM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 25
7523 MC Enschede
053 - 4800 480