Marketing Strategist

TRIMM is op zoek naar een Marketing Strategist.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-3-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
21-4-2024
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Marketing Strateeg fungeer je als adviseur die de complexe business van onze klanten goed kan doorgronden en houd je je bezig met strategieën en tactieken voor grote campagnes. Je bent een volwaardige sparringpartner voor onze B2B klanten en je beschikt over de juiste kennis en expertise om samen met de klant een strategisch digital marketingplan uit te werken.


Dankzij jouw expertise en ervaring identificeer je belangrijke marketingproblemen en voorzie je de klanten van advies. Samen met het team van digital marketing professionals zorg je voor een juiste tactische doorvertaling van de plannen en om gedurfde nieuwe ideeën tot leven te brengen.


Daarnaast ben je continu nieuwe uitdagingen aan het ontdekken die het digitale landschap te bieden heeft voor jou en jouw klanten.


Als jij iemand bent die hunkert naar diversiteit en houdt van uitdagingen, dan is deze rol op je lijf geschreven. Onze klanten zijn allemaal B2B-organisaties, voornamelijk in de hightech manufacturing hoek, met een scala aan verschillende producten en diensten. Je leert voortdurend bij en past je aan terwijl je je verdiept in het unieke domein van elke klant en hun marketing-inspanningen een nieuwe draai geeft. Het is tof als je reeds ervaring of affiniteit hebt met de hightech manufacturing business.

Functievereisten

Wie ben jij?


 • Je hebt een afgeronde bachelor of master en minimaal 8 jaar ervaring binnen het marketing vakgebied en/of ervaring met het managen en uitvoeren van (digital) marketingprojecten.
 • Je vindt het leuk om de mentorrol op te pakken in het team voor jong talent door jouw ervaring en kennis te delen en ze mee te nemen in je aanpak.
 • Je beschikt over een flinke dosis analytisch vermogen. Je ziet kansen en kan ideeën op een doortastende manier communiceren met de klant en het team.
 • Je bent stressbestendig en kunt snel schakelen tussen verschillende stakeholders.
 • Iemand die de taal van digital spreekt en voldoende kennis heeft van de veelgebruikte digitale marketingtools en social media kanalen.
 • Je bent iemand met een sterke persoonlijkheid. Je staat stevig in je schoenen en staat voor je keuzes en beslissingen.
 • Vanwege de internationale aard van het team, beschik je naast Nederlands, ook over een uitstekende beheersing van de Engelse taal.
 • Bij TRIMM krijg je de ruimte om je eigen pad en dat van je klanten uit te stippelen. Je bent een doorzetter die deze kans durft aan te grijpen om het beste uit jezelf en je klanten te halen.
 • We verwachten dat je minimaal 3 dagen per week op ons kantoor in Enschede aanwezig bent.

Aanbod

Wat hebben we jou te bieden?


 • Een plaats in een ambitieus en groeiend team.
 • De kans om te werken aan bekroonde projecten, niet alleen voor de klant, maar ook met de klant. Hun succes is jouw succes.
 • 27 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek.
 • Een aantrekkelijke winstdelingsregeling, bij ons wordt hard werken beloond.
 • Goede reiskostenvergoeding.
 • Omdat jij voor flexibiliteit zorgt, doen wij dat ook. Wij bieden ook thuiswerkmogelijkheden en een thuiswerkvergoeding.
 • Dagelijks vers fruit en een vitaliteitsprogramma met onder andere leuke sport- en kookworkshops.
 • Voor ons hoort een goed feest bij vitaliteit, dus als je net als wij van een goed feest houdt, zijn dat er bij TRIMM genoeg. Denk aan ons beroemde kerstfeest, zomer BBQ
 • Als je van wintersport houdt, ben je bij ons aan het juiste adres. Verschillende collega's organiseren dit uitje jaarlijks!
 • Binnen TRIMM is er veel aandacht voor inhoudelijke professionele groei en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt de ruimte om je eigen groeiproces in te richten.

Bedrijfsprofiel TRIMM

We maken de complexe digitale wereld mooier en simpeler. Dit doen we met meer dan 110 specialisten, die zich gepassioneerd inzetten over de volle breedte om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken. We maken mooie, creatieve, goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals. Door de inzet van deze digitale middelen helpen we onze klanten in het behalen van hun doelen. Zodanig dat daar waarde wordt toegevoegd voor iedereen: Digital is ons vak(manschap).

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TRIMM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 25
7523 MC Enschede
053 - 4800 480