Bijbaan Servicedesk

Trimm zoekt een werkstudent bij hun Servicedesk! Als het jou leuk lijkt om het centrale aanspreekpunt te worden voor klanten en partners bij een digital agency, dan kan dit een mooie bijbaan zijn.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
12-10-2023
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Bij de Servicedesk sta je in direct contact met onze klanten en partners over de applicaties die TRIMM in beheer heeft. Je ontvangt alle contactverzoeken en hebt hierin de rol van technische helpdesk. Je probeert te doorgronden wat de klant opgelost wil hebben en maakt hiervoor een ticket aan. Dit ticket wijs je toe aan de juiste collega zodat deze het probleem kan oplossen of de aanpassing kan doorvoeren en voert de uiteindelijke communicatie die daarbij behoort. Je gaat op de langere termijn ook de technische support verzoeken afhandelen voor onze klanten en zult diverse taken uitvoeren om de organisatie te ondersteunen. Er zijn daarnaast nog veel extra werkzaamheden op te pakken zoals bijvoorbeeld het aanpassen van content op de websites van onze klanten, het beheren van users in portals en het maken van rapportages. Dit is slechts een kleine greep van alle taken die op een dag voorbij kunnen komen, hierdoor is geen dag is hetzelfde en dit maakt de Servicedesk juist zo interessant.


Beschik jij over brede interesse, en wil jij meer ervaring op doen van applicatieontwikkeling, hosting of digital marketing? Binnen onze teams zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. 


Onze Servicedesk is maandag t/m vrijdag bemand tussen 8:00u en 21:00u. De bezetting is verdeeld in verschillende diensten die we met fulltimers, parttimers en student medewerkers invullen. Deze bijbaan biedt daardoor veel flexibiliteit om jouw werkrooster goed te laten aansluiten bij wat jouw studie van je verlangt.


Benieuwd hoe het is om te werken bij de Servicedesk van TRIMM? Lees hier de verhalen van TRIMM’ers! 

Functievereisten

  • Goede Nederlands- en Engelstalige communicatieve vaardigheden in woord en schrift;
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel en een grote mate van zelfstandigheid;
  • Snel kunnen schakelen wanneer een nieuw verzoek hogere prioriteit nodig heeft;
  • Leergierig en op zoek naar technische diepgang;
  • Affiniteit met internettechnologie, in deze functie is het niet noodzakelijk om te kunnen programmeren, maar het zou leuk zijn als je dat wel kan;
  • Je vindt het leuk om af en toe te ouwehoeren met het team. Een lolletje trappen hoort erbij!

Aanbod

Een bijbaan bij TRIMM betekent dat je wordt opgenomen in ons talentenprogramma PiT (Professionals in Training). Je krijgt hierbij een eigen werkplek op ons kantoor in Enschede en een goed salaris. Daarnaast kun je gebruik maken van de faciliteiten die wij bij TRIMM aan alle studenten bieden, zoals intervisiegroepen, personal coaching, flexibele werktijden, gezellige feestjes en fantastische doorgroeimogelijkheden.


Over de vakinhoudelijke begeleiding hoef je je geen zorgen te maken, want PiT is er helemaal op gericht om studenten van het MBO, HBO en WO de optimale leerervaring te bieden op het snijvlak van onderwijs en werkveld. We kunnen daardoor beschikken over meer dan tien jaar ervaring in het begeleiden van studie relevante bijbanen, stages, minor opdrachten, traineeships, bachelor- en master opdrachten.

Bedrijfsprofiel TRIMM

We maken de complexe digitale wereld mooier en simpeler. Dit doen we met meer dan 110 specialisten, die zich gepassioneerd inzetten over de volle breedte om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken. We maken mooie, creatieve, goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals. Door de inzet van deze digitale middelen helpen we onze klanten in het behalen van hun doelen. Zodanig dat daar waarde wordt toegevoegd voor iedereen: Digital is ons vak(manschap).

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Trimm. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 25
7523 MC Enschede
053 - 4800 480