Junior developer

TRIMM is op zoek naar een Junior developer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je gaat voor 32 of 40 uur in de week (dat mag jij bepalen) meewerken in een zelf organiserend team. Binnen dit team werk je mee aan verschillende bestaande projecten voor klanten zoals Grolsch, Signify en Heuver, daarnaast ga je met je collega’s samenwerken om nieuwe klantprojecten op te zetten. In deze functie krijg je een goede mix van vrijheid en verantwoordelijkheid; de ideale samenstelling om jouw technische en communicatieve skills te vergroten. Nadat je in deze functie bent ingewerkt, kan je steeds meer verantwoordelijkheid naar je toe trekken en nieuwe projecten opzetten en uitvoeren. Veel van onze applicaties zijn gebaseerd op Java, JavaScript of PHP. Daarnaast maken wij veel gebruik van Magnolia, een op Java gebaseerd CMS. We begrijpen als je daar nog niet zoveel ervaring mee hebt, je collega’s leren je graag alles hierover!

Functievereisten

 • Een minimaal afgeronde mbo-opleiding in de richting van applicatieontwikkelaar
 • Je bent startend binnen het vak en bent leergierig
 • Je hebt enige ervaring met PHP en WordPress
 • Je bent bereid om Java te leren
 • Je kan flexibel schakelen tussen verschillende projecten
 • Pré: je programmeert hobbymatig.

Aanbod

 • Uiteraard een passend salaris
 • Ruimte voor professionele ontwikkeling, onder andere via het TRIMM-opleidingsplan
 • Een actieve personeelsvereniging die van alles organiseert zoals informele borrels, uitjes, gezondheid en sportieve activiteiten
 • Zeer ruime secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen en een pensioenregeling
 • Een fijne werkplek binnen een jong en divers team.

Bedrijfsprofiel TRIMM

Bij TRIMM werken we met meer dan honderd specialisten aan digital platforms, sites, shops en online campagnes voor onze klanten. We werken met alle teams nauw samen en voelen we ons gezamenlijk verantwoordelijk voor het succes van onze klanten en het slagen van de projecten. Het resultaat van deze filosofie is dat we al meerdere malen in de prijzen zijn gevallen met de webapplicaties, platforms en campagnes die wij ontwikkeld hebben. Om dit te bereiken hebben we veel aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. We bieden jou dan ook alle ruimte om te groeien binnen jouw vak. Dit maakt TRIMM een erg leuke plek om te werken!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TRIMM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 25
7523 MC Enschede
053 - 4800 480