Visual content creator

TRIMM is op zoek naar een stagiair voor de functie Visual content creator. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

In deze stage ga je aan het werk met alles wat bij het produceren van visuele content komt kijken. Je ontwikkelt vooral video’s, (web) animaties en bent betrokken bij de producties van onze digital events. Je gaat mee naar klanten, wordt betrokken bij opdrachtbriefings en draait mee als volwaardig lid van het team.


We zijn op zoek naar een visual creator met kennis van het Adobe pakket en een goed oog voor design. Jouw werk is om verrassende en overtuigende content te maken passend bij de opdrachten en doelgroep van onze klanten.


Tijdens deze stage word je onderdeel van een enthousiast en creatief team die continu op zoek zijn naar innovaties en out of the box ideeën. Het team is onderdeel van de Digital Marketing tak van TRIMM, waardoor je ook goed meekrijgt hoe je digitale producties worden ingezet op bijv. Social media.


Voor welke klanten ga je opdrachten uitvoeren?

Bij TRIMM creëren en organiseren we visual content en digital events voor o.a. Spar, Nexperia, ThetFord, DSM, Orthica en het ICOM netwerk. Met onze producties hebben we in de afgelopen jaren onder andere twee Platinum AVA digital awards gewonnen.


Kijk ook eens op onze video pagina voor meer informatie over onze video- en animatieprojecten.

Functievereisten

Om in aanmerking te komen voor deze stage:

  • Liggen je interesses bij het bedenken, maken en editen van visual content.
  • Heb je ervaring met het Adobe pakket, met name Premiere Pro en After Effects.
  • Ben je leergierig en durf je vragen te stellen.
  • Ben jij iemand die snel initiatief neemt en zelfstandig kan werken.
  • Ben je mondeling en schriftelijk vaardig in de Nederlandse en Engelse taal.
  • Ben je goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen het gebied van digital.

Aanbod

Bij TRIMM werken we aan uitdagende en inspirerende projecten voor nationale en internationale opdrachtgevers met een focus op B2B. Doordat we werken in zelforganiserende teams, hebben onze medewerkers veel autonomie in hun werkzaamheden. We voelen ons gezamenlijk verantwoordelijk voor het succes van onze klanten en het slagen van de projecten. Om dit te bereiken hebben we veel aandacht voor persoonlijke en professionele competentieontwikkeling. We bieden jou dan ook alle ruimte om te groeien binnen jouw vak. Het resultaat van deze filosofie is dat we al meerdere malen in de prijzen zijn gevallen met de webapplicaties, platformen en (video) campagnes die wij hebben opgezet.


Als stagiair bij TRIMM word je opgenomen in ons talentenprogramma PiT (Professionals in Training). Je krijgt hierbij een eigen werkplek op ons kantoor in Enschede. Natuurlijk ontvang je een leuke stagevergoeding en kun je gebruik maken van de faciliteiten die wij bij TRIMM aan alle studenten bieden, zoals intervisiegroepen, personal coaching, flexibele werktijden, beregezellige feestjes en fantastische doorgroeimogelijkheden.

Bedrijfsprofiel TRIMM

We maken de complexe digitale wereld mooier en simpeler. Dit doen we met meer dan 110 specialisten, die zich gepassioneerd inzetten over de volle breedte om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken. We maken mooie, creatieve, goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals. Door de inzet van deze digitale middelen helpen we onze klanten in het behalen van hun doelen. Zodanig dat daar waarde wordt toegevoegd voor iedereen: Digital is ons vak(manschap).

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TRIMM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 25
7523 MC Enschede
053 - 4800 480