HR Adviseur Coördinator PIT

In deze gecombineerde functie als HR-adviseur coördinator PIT ga je een belangrijke bijdrage leveren aan de doorontwikkeling van de mensgerichte organisatie en uitbreiding van het succesvolle talentenprogramma PIT van TRIMM.  Heb jij het in je om jong talent te begeleiden en professionele ontwikkeling te faciliteren? Dan is dit jouw vacature, lees hieronder snel verder!  

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

TRIMM is een mensgerichte organisatie met een open en informele bedrijfscultuur. Met behulp van jouw toegankelijkheid en bevlogen aanpak weet jij collega’s te bereiken en hen te helpen met allerlei HR-gerelateerde vraagstukken. Jij biedt hen een luisterend oor en weet hen op weg te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling of teamontwikkeling. Je durft kritische vragen te stellen, hebt gevoel voor verhoudingen en herkent de complexiteit van verschillende situaties.


Schakelen tussen en met mensen is voor jou geen probleem: het ene moment adviseer je het managementteam, het andere moment voer je een sollicitatiegesprek met een beginnende IT-professional. Onderwerpen zoals verzuimbegeleiding, onboarding, contractbeheer en verandermanagement behoren tot het wekelijkse takenpakket. Daarnaast ben je op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving.


Coördinator PIT

Al ruim 16 jaar is Professionals in Training (PIT) een begrip in de regio. In de rol als coördinator ben jij het gezicht van dit succesvolle programma en leg je het contact met onderwijsinstellingen, studieverenigingen en studenten. Diverse projecten start je met hen op, waarin je een duidelijk doel voor ogen hebt: je initieert en neemt deel aan projecten zoals masterclasses, bedrijvenmarkten en andere ludieke acties om te verbinden met studenten. Vanuit TRIMM ben jij de contactpersoon voor deze studieprojecten.


Vanzelfsprekend is dat jij nieuwsgierig bent als het gaat om IT en digital. Je weet je te interesseren in webdevelopment, digital marketing en cloudoplossingen. Je denkt in kansen en verbindt vernieuwing in het werkveld met de studieprojecten.


Met de bekendheid die je creëert tijdens deze werkzaamheden in employer branding, komt recruitment voort. Studenten zullen interesse tonen voor een bijbaan, stage of afstudeerplek. Jij zorgt voor een eerste selectie en gaat kennismakingsgesprekken met hen aan op kantoor. De jonge talenten weten gemakkelijk de aansluiting te vinden binnen teams, waarin jij faciliteert als vertrouwenspersoon, coach en inspirator. Met jouw verbindend vermogen en de vaardigheid om door te vragen, te luisteren en te spiegelen help je een ander om zijn/haar talenten en passies aan te boren en verder te ontwikkelen. Talenten weet je klaar te stomen voor een functie bij TRIMM na hun studieperiode.

Functievereisten

 • Je hebt een hbo-opleiding afgerond in de richting van HRM; 
 • Je hebt 3 à 5 jaar ervaring als HR-adviseur of talentontwikkeling in een commerciële organisatie; 
 • Je hebt een sterk verbindend vermogen en weet verschillende partijen met elkaar te verenigen; 
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent integer; 
 • Je beschikt over goede Nederlands- en Engelstalige communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.

Aanbod

 • Een contract van 40 uur voor de duur van 1 jaar, met het zicht op een vast contract. Werk je liever 36 uur per week? Ook dat kan! 
 • Goede primaire en ruime secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen en een pensioenregeling; 
 • Veel aandacht voor inhoudelijk professionele groei; 
 • Gezellige en gedreven collega’s die uitblinken in hun vakgebied; 
 • Een comfortabele werkplek in ons pand in Enschede. 

Bedrijfsprofiel TRIMM

Je wordt onderdeel van een tweekoppig HR-team, bestaande uit een HR-adviseur met de focus op de HR-strategie, en jijzelf. Je werkt samen aan de in-, door- en uitstroom van medewerkers. Daarnaast zorgen wij bij TRIMM voor: 

 • Goede informatievoorziening richting (nieuwe) medewerkers;  
 • Het behouden van een sterke cultuur;  
 • Een veilige en prettige werkomgeving; 
 • Optimale ontwikkelmogelijkheden voor onze medewerkers; 
 • De naleving van verschillende juridische kaders en wet- en regelgeving. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TRIMM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 25
7523 MC Enschede
053 - 4800 480