Stage Human Resources

TRIMM is op zoek naar een Stagiair Human Resources. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Veel beslis jij zelf! Als je stage gaat lopen bij TRIMM, is het belangrijk om te weten wat jij wil leren en op welke manier jij deze ontwikkeling wilt bewerkstelligen. Jouw collega's zullen flexibel met je meedenken over de taken die je tijdens je stage op kunt pakken zodat deze matchen met jouw wensen. Je wordt onderdeel van een tweekoppig HR-team waarin je veel verschillende taken en verantwoordelijkheden op je mag nemen. Voorbeelden hiervan zijn het meewerken aan (beleids)vraagstukken, employer branding en het bevorderen van vitaliteit bij medewerkers.


Met ons talentenprogramma PiT zijn wij iedere dag bezig met het aantrekken en behouden van (jong) talent. Tijdens deze stage krijg je een grote rol in dit proces. Je krijgt de ruimte om zelfstandig sollicitatiegesprekken te voeren, selectiemethodieken toe te passen en nieuwe collega's te onboarden. 


Enkele andere werkzaamheden kunnen zijn: 

  • Het contactonderhoud met externen zoals studieverenigingen en onderwijsinstellingen om studieprojecten en events mee te organiseren
  • Opstellen en uitzetten van vacatures op diverse kanalen
  • Bijwonen van diverse teambesprekingen waarin HR-gerelateerde vraagstukken worden besproken
  • Het voeren van adviesgesprekken

Bij TRIMM houden wij van initiatief en ambitie: heb jij een steengoed idee om onze collega's nóg meer werkplezier te geven? Dan horen wij die graag! 

Bedrijfsprofiel TRIMM

We maken de complexe digitale wereld mooier en simpeler. Dit doen we met meer dan 110 specialisten, die zich gepassioneerd inzetten over de volle breedte om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken. We maken mooie, creatieve, goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals. Door de inzet van deze digitale middelen helpen we onze klanten in het behalen van hun doelen. Zodanig dat daar waarde wordt toegevoegd voor iedereen: Digital is ons vak(manschap).

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TRIMM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 25
7523 MC Enschede
053 - 4800 480