Bijbaan, stage of afstuderen

TRIMM is altijd op zoek naar jong talent in software development, UX design, systems administration of digital business development. Als je jouw studie nog niet hebt afgerond en je wilt graag bij TRIMM werken, neem dan gerust contact met ons op!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
31-10-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Een studierelevante bijbaan, stage of afstuderen bij TRIMM betekent dat je wordt opgenomen in ons talentenprogramma PiT (Professionals in Training). Je krijgt hierbij een eigen werkplek op ons kantoor in Enschede. Natuurlijk krijg je voor deze baan een leuk salaris en kun je gebruik maken van de faciliteiten die wij bij TRIMM aan alle studenten bieden, zoals intervisiegroepen, personal coaching, flexibele werktijden, beregezellige feestjes en fantastische doorgroeimogelijkheden.


Over de begeleiding hoef je je geen zorgen te maken, want PiT is er helemaal op gericht om studenten van het MBO, HBO en WO de optimale leerervaring te bieden op het snijvlak van onderwijs en werkveld. We kunnen daardoor bogen op meer dan tien jaar ervaring in het begeleiden van studierelevante bijbanen, stages, minoropdrachten, traineeships, bachelor- en masteropdrachten.

Bedrijfsprofiel TRIMM

Als student kom je bij TRIMM terecht in het talentenprogramma 'PiT'. Je wordt volwaardig lid van één van onze teams en kunt meewerken aan projecten voor grote (internationale) klanten. Tijdens jouw werk krijg je persoonlijke begeleiding door collega’s die veel ervaring hebben in de werksoort waarin jij wilt groeien. Ze geven je opdrachten, beantwoorden jouw vragen en ze dagen jou uit om een hoger niveau te bereiken. Je krijgt de ruimte om nieuwe technieken te ontdekken en deze te delen met je team. Onder het motto: uitdaging maar geen stress, word je geprikkeld om je grenzen te verleggen. Al 15 jaar is het begeleiden van PiT’ers een begrip binnen TRIMM.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TRIMM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 25
7523 MC Enschede
053 - 4800 480