Administratief medewerker

Trimm is op zoek naar een parttime administratief medewerker die secuur kan werken en onze klanten en collega’s met een glimlach verder helpt!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-7-2022
Aantal uur
18
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

In deze rol draag je bij aan de administratieve ondersteuning van onze projectadministratie. Je gaat als administratief medewerker bezig met het gehele proces zoals het boeken van de inkoopfacturen, het debiteurenbeheer en het verwerken van dagelijkse bankmutaties. Daarnaast ondersteun je HR met de HR-administratie. Persoonlijk contact en klantgerichtheid vinden wij bij TRIMM heel belangrijk en is in deze functie vanzelfsprekend. Je kan meedenken met het belang van de klant en komt gemaakte afspraken na. Als collega zorg je voor goede communicatie en weet je op eigen initiatief de juiste prioriteiten te stellen in je werkzaamheden. 


Het is een afwisselende functie waarbij je naast financieel administratieve werkzaamheden ook onze bezoekers en klanten in het pand een warm welkom bezorgt, geschenken en attenties verzorgt en daarnaast onze collega’s wekelijks blij maakt met een goedgevulde fruitmand op kantoor.

Functievereisten

 • Je bent leergierig ingesteld en werkt graag met collega’s samen
 • Je werkt secuur en nauwkeurig
 • Je beschikt over een mbo 4 opleiding richting administratie of bedrijfseconomie
 • Jouw communicatieve vaardigheden zijn goed, zowel in het Nederlands als Engels
 • Je hebt ruime kennis van het Microsoft Office pakket (Word, Excel en Outlook)
 • Ervaring met software van Afas Profit is een pré
 • Daarnaast ben je een zelfstandige en initiatiefrijke collega

Aanbod

Voor deze afwisselende en allround administratieve functie bieden wij jou: 

 • Goede primaire en ruime secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een pensioenregeling, winstuitkering, reiskostenvergoeding en diverse opleidingsmogelijkheden
 • De werkdagen zijn af te stemmen in overleg en dus ook mogelijk om tijdens schooltijden te werken
 • Een plek in een hecht, informeel en klein team van collega’s met een flinke dosis humor
 • Een fijne eigen werkplek op ons kantoor in Enschede

Bedrijfsprofiel TRIMM

Bij TRIMM werken we met meer dan honderd specialisten aan digital platforms, sites, shops en online campagnes voor onze klanten. Bij TRIMM werken we met alle afdelingen nauw samen en voelen we ons gezamenlijk verantwoordelijk voor het succes van onze klanten en het slagen van de projecten. Het resultaat van deze filosofie is dat we al meerdere malen in de prijzen zijn gevallen met de webapplicaties, platformen en campagnes die wij ontwikkeld hebben. Om dit te bereiken hebben we veel aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. We bieden jou dan ook alle ruimte om te groeien binnen jouw vak. Dit maakt TRIMM een erg leuke plek om te werken!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Trimm Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 25
7523 MC ENSCHEDE
053 - 4800 480