STAGE HOSTING & SYSTEEMBEHEER

Zij zoeken per februari 2022 een stagiair(e) bij team Hosting & Systeembeheer!


Vind jij het leuk om te klussen aan hostingomgevingen, weet jij alles van LAMP stacks en wil je jouw theoretische kennis graag in de praktijk brengen in projecten voor grote klanten? Dan is deze vacature iets voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-1-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Zij zoeken een ambitieuze en initiatiefrijke student die vanaf februari 2022 wil samenwerken met een groep fanatieke engineers in het opzetten en onderhouden van hostingomgevingen voor grote klanten zoals Nexperia, Signify, Grolsch en Mitsubishi (MCAM). Het Hosting & Systeembeheerteam waar je deel van uit gaat maken, houdt zich bezig met het ondersteunen van interne en externe klanten op de volgende gebieden:

  • Cloud- en virtualisatie technieken zoals Azure, Docker en K8s
  • content delivery networks,
  • continuous integration & delivery,
  • Werkplekbeheer binnen TRIMM, om alle interne systemen goed te laten draaien

Tijdens deze stageperiode zal je meewerken in het team aan de dagelijkse werkzaamheden, ook zal je zelfstandig aan een opdracht werken, die aansluit op de wensen en verplichtingen vanuit je studie.

Functievereisten

  • Je studeert aan de opleiding IT Service Management, Technical Computer Science of ICT-beheerder;
  • Je bent in staat goed samen te werken en je neemt initiatief;
  • Je bent op de hoogte van verschillende open source systemen;
  • Je bent in staat om nieuwe kennis snel eigen te maken.

Bedrijfsprofiel TRIMM

Een stageplek bij hun betekent dat je wordt opgenomen in talentenprogramma PiT (Professionals in Training). Je krijgt hierbij een eigen werkplek op hun kantoor in Enschede en een goede stagevergoeding. Daarnaast kun je gebruik maken van de faciliteiten die wij bij TRIMM aan alle studenten bieden, zoals intervisiegroepen, personal coaching, flexibele werktijden, beregezellige feestjes en fantastische doorgroeimogelijkheden.


Over de vakinhoudelijke begeleiding hoef je je geen zorgen te maken, want PiT is er helemaal op gericht om studenten op mbo-, hbo- en universitair niveau de optimale leerervaring te bieden op het snijvlak van onderwijs en werkveld. Ze kunnen daardoor buigen over meer dan tien jaar ervaring in het begeleiden van studierelevante bijbanen, stages, minoropdrachten, bachelor- en masteropdrachten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TRIMM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 25
7523 MC ENSCHEDE
053 - 4800 480