Delivery Master

TRIMM is op zoek naar een delivery master. Als je meerdere jaren ervaring hebt in het managen van digitale projecten binnen een team, kan deze baan een leuke stap voorwaarts zijn.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-12-2021
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als delivery master ben jij de ervaren projectmanager die de (complexe) business van de klant doorgrond en de vertaalslag maakt naar werkbare sprints voor het team. Je zorgt voor een werkbare planning zodat developers optimaal kunnen presteren in de sprints. Omdat jij betrokken bent bij de innovatietrajecten aan de klantzijde, weet je goed de business van de klant vertalen voor het team. 

Als delivery master ben je lid van een autonoom opererend team dat beschikt over rijke ervaring in web-based development. De voornaamste rol die jij hebt binnen dit team is om een brug te vormen tussen de accountmanagers en het team. Je staat sterk in je schoenen, het coördineren van kritische professionals is voor jou geen enkel probleem. Je weet hen te inspireren en te laten excelleren in hun expertise voor de betreffende klantcase. De naam van deze functie zegt het al: jij bent een master als het aankomt op de deliverables.Je zorgt ervoor dat het team op tijd en binnen het budget kan leveren en de stakeholders middels jouw communicatieve skills goed worden georganiseerd. Als delivery master bij TRIMM kun je er vanuit gaan dat je bij verschillende, parallel lopende projecten betrokken bent.

Wat kan je tijdens een werkweek verwachten?

 • Een call met de ene klant om de sprintplanning voor de komende weken uit te schetsen; 
 • De werkzaamheden van afgelopen sprint presenteer je met het team aan een andere klant;
 • Je organiseert een sessie met interne en externe stakeholders om de lange termijn planning af te stemmen;
 • Je ontfermt je over de planning van het team, waarbij je zorgt dat individuele teamleaden optimaal tot hun recht komen. Met deze planning geef je hen de ruimte om persoonlijke ontwikkeldoelen te behalen.

Functievereisten

 • Je beschikt over minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
 • Je beschikt over een flinke dosis analytisch vermogen. Je kan ideeën op een doortastende manier communiceren met de klant en het team;
 • Je werkt planmatig en bent logistiek sterk;
 • Je hebt affiniteit en ervaring met agile projectmethodieken zoals Scrum of Kanban;
 • Vanwege de internationale aard van het team, beschik je naast Nederlands, ook over een uitstekende beheersing van de Engelse taal;
 • Als je ervaring hebt met product- of softwareontwikkeling, is dat mooi meegenomen;
 • Pré: je bent Certified Scrum Master.

Aanbod

Voor deze functie als delivery master ontvang je uiteraard een passend salaris, daarnaast bieden wij jou:

 • Zeer ruime secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals jaarlijks 27 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;
 • Veel aandacht voor inhoudelijk professionele groei en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een ruim opleidingsbudget;
 • Een comfortabele eigen werkplek in ons pand in Enschede;
 • Veel plezier beleven met collega’s tijdens sportactiviteiten, feesten en vrijdagmiddagborrels.

Bedrijfsprofiel TRIMM

... iedere dag bijdragen aan digitale transformatie! Bij TRIMM werken ze met meer dan honderd specialisten aan het bedenken, ontwerpen, bouwen, hosten en onderhouden van digitale platformen, sites, portals, shops en campagnes voor klanten zoals Philips, DSM, Nexperia en Grolsch. Doordat ze bij TRIMM werken in autonome teams, voelen ze zich gezamenlijk verantwoordelijk voor het succes van onze klanten en het slagen van de projecten. Daarbij zoeken we constant naar de volgende stap; elk project moet beter worden dan het voorgaande. Daar hebben ze jou bij nodig! 


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TRIMM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 25
7523 MC ENSCHEDE
053 - 4800 480