Digital Projectmanager

TRIMM is op zoek naar een digital projectmanager. Als je meerdere jaren ervaring hebt in het managen van digitale projecten, kan deze baan een leuke stap voorwaarts zijn.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-7-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Richting onze klanten fungeer je als adviseur die de complexe business van de klant goed kan doorgronden. Je bent nauw betrokken bij de innovatietrajecten aan de klantzijde en kunt de business van de klant vertalen voor het team. 


Als digital projectmanager ben je lid van een autonoom opererend team dat beschikt over rijke ervaring in web-based development. De voornaamste rol die jij hebt binnen dit team is om een brug te vormen tussen de accountmanagers en het team. Je staat sterk in je schoenen, het coördineren van kritische professionals is voor jou geen enkel probleem. Je weet hen te inspireren en te laten excelleren in hun expertise voor de betreffende klantcase. Je zorgt ervoor dat het team op tijd en binnen het budget kan leveren en de stakeholders middels jouw communicatieve skills goed worden georganiseerd. Als digital projectmanager bij TRIMM kun je er vanuit gaan dat je bij verschillende, parallel lopende projecten betrokken bent.

Functievereisten

 • Je beschikt over minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
 • Je beschikt over een flinke dosis analytisch vermogen. Je kan ideeën op een doortastende manier communiceren met de klant en het team;
 • Je werkt planmatig en bent logistiek sterk;
 • Je hebt affiniteit en ervaring met agile projectmethodieken zoals Scrum of Kanban;
 • Vanwege de internationale aard van het team, beschik je naast Nederlands, ook over een uitstekende beheersing van de Engelse taal;
 • Als je ervaring hebt met product- of softwareontwikkeling, is dat mooi meegenomen;
 • Pré: je bent Certified Scrum Master.

Aanbod

Bij TRIMM werken we met meer dan honderd specialisten aan het bedenken, ontwerpen, bouwen, hosten en onderhouden van digitale platformen, sites, portals, shops en campagnes voor klanten zoals Philips, DSM, Nexperia en Grolsch. Doordat we bij TRIMM werken in autonome teams, voelen we ons gezamenlijk verantwoordelijk voor het succes van onze klanten en het slagen van de projecten. Daarbij zoeken we constant naar de volgende stap; elk project moet beter worden dan het voorgaande. Daar hebben we jou bij nodig! 


Voor deze functie als digital projectmanager ontvang je uiteraard een passend salaris, daarnaast bieden wij jou:


 • Zeer ruime secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals jaarlijks 27 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;
 • Veel aandacht voor inhoudelijk professionele groei en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een ruim opleidingsbudget;
 • Een comfortabele eigen werkplek in ons pand in Enschede;
 • Veel plezier beleven met collega’s tijdens sportactiviteiten, feesten en vrijdagmiddagborrels.

Bedrijfsprofiel TRIMM

We maken de complexe digitale wereld mooier en simpeler. Dit doen we met meer dan 110 specialisten, die zich gepassioneerd inzetten over de volle breedte om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken. We maken mooie, creatieve, goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals. Door de inzet van deze digitale middelen helpen we onze klanten in het behalen van hun doelen. Zodanig dat daar waarde wordt toegevoegd voor iedereen: Digital is ons vak(manschap).

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stimmt. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 25
7523 MC Enschede
053 - 4800 480