Corporate communications officer

Vanwege uitbreiding van het team is TKH Group op zoek naar een ervaren en creatieve Corporate communications officer (1 fte)

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-1-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

In deze functie rapporteer je aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur en ben je offline en online verantwoordelijk voor alle in- en externe communicatie van TKH Group. Zowel op strategisch als op operationeel niveau werk jij aan de verdere uitrol van onze activiteiten rondom corporate en interne communicatie, PR & media, investor relations en events. De functie varieert van corporate branding en positionering tot het organiseren van corporate events, het coördineren van de totstandkoming van het jaarverslag en het actualiseren van onze website en social media-kanalen. 

Functievereisten

  • Tenminste 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van corporate communicatie en investor relations, binnen een internationaal georiënteerde organisatie;
  • In het bezit van een bachelor of Master diploma, in de richting van communicatie of journalistiek;
  • Uitmuntende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift, zowel in het Nederlands als Engels;
  • Je bent een strategisch denker, met een pragmatische hands-on instelling;
  • Je beheerst zowel de toepassing van hedendaagse social media als ook de meer traditionele communicatiemiddelen;
  • Je hebt een goed ontwikkeld omgevingsbewustzijn, bent representatief en zo nodig in staat externe stakeholders op gepaste manier te bedienen;
  • Creativiteit, aandacht voor detail, organisatietalent en leverbetrouwbaarheid kenmerken jouw manier van werken;
  • Je bent een ambassadeur met passie voor het vak die overtuigend, empathisch, sociaal vaardig en assertief is;
  • Je staat stevig in je schoenen, bent gedreven, hebt een flexibele instelling ten aanzien van werktijden en bent in staat om met de juiste focus verschillende activiteiten naast elkaar uit te voeren.


Aanbod

Een passend salaris (afhankelijk van opleiding, ervaring en competenties) met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder biedt TKH je volop de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen, onder meer door training en opleiding. Standplaats voor deze functie is Haaksbergen.


Bedrijfsprofiel TKH-Groep

Technologiebedrijf TKH Group NV (‘TKH’) is gevestigd in Haaksbergen en is met haar bedrijven wereldwijd actief. De groei concentreert zich op Europa, Noord-Amerika en Azië. Over 2019 behaalde TKH met 5.980 medewerkers een omzet van € 1,5 miljard. De aandelen TKH zijn genoteerd aan de effectenbeurs van Euronext Amsterdam. TKH streeft naar sterke marktposities, gebaseerd op hoofdzakelijk eigen hoogwaardige technologieën en dienstverlening met een uitgebreide regionale en internationale spreiding. Korte communicatielijnen, gedelegeerde bevoegdheden en ondernemerschap zijn kenmerkend voor onze organisatie. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TKF Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Spinnerstraat 15
7481 KJ HAAKSBERGEN
053-5732900