CSR Officer

Ter versterking van onze afdeling Health, Safety & Environment (HSE) zijn wij op zoek naar een CSR Officer. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

TKF draagt reeds jaren bij aan een duurzame maatschappij. Het betreft daarbij verschillende aandachtsgebieden, onder andere de sociale kant van ondernemen en de permanente aandacht voor milieu en klimaat.


Als Corporate Social Responsibility Officer (CSR Officer) heb je een ondersteunende rol in het verder ontwikkelen en implementeren van het CSR beleid. Daarbij ligt de focus op het faciliteren van het CSR proces op basis van de MVO prestatieladder. Verder draag je de zorg voor de tijdige opvolging van projecten en initiatieven die hieruit voortvloeien, zowel ondersteunend als in de lead.


Daarnaast draag je de verantwoordelijkheid voor:

 • Het beoordelen van wijzigingen in wet- en regelgeving;
 • Het actualiseren van diverse rapportages en systemen zowel intern en extern (ecovadis, Sbti, CDP);
 • Het adviseren van het management over duurzame bedrijfsvoering;
 • Het bevorderen van bewustwording en betrokkenheid van medewerkers en stakeholders bij CSR-activiteiten d.m.v. voorlichtingen en instructies.


Draag jij graag bij aan de ambitie van TKF? Dan kijken wij er naar uit om met jou kennis te maken!

Functievereisten

Jij weet met jouw overtuigingskracht collega’s mee te nemen en in beweging te brengen om een bijdrage te leveren aan het CSR beleid van TKF. Je begrijpt ook dat de beste ideeën samen met jouw collega’s gecreëerd worden om in de praktijk een goed resultaat te behalen.


Wat neem je verder mee?

 • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring en actuele kennis op het gebied van milieu, duurzaamheid (CSRD), ESG, MVO en milieu managementsystemen;
 • Een afgeronde Bachelor in Milieukunde / Milieumanagement, Hoger Laboratorium onderwijs, Chemische technologie, Technische bedrijfskunde of vergelijkbare relevante technische opleiding;
 • Je hebt een passie voor duurzaamheid en het volgen van de laatste trends en ontwikkelingen op dit gebied;
 • Je bent in staat goed overzicht te behouden en planmatig te werken;
 • Je bent een teamspeler die makkelijk de rol van aanjager op zich neemt en tevens zelfstandig kan werken en resultaat gericht is;
 • Je bent in staat om mensen te blijven stimuleren om een bijdrage te leveren aan duurzaamheid;
 • Je hebt ervaring met het aanpassen/opstellen van procesbeschrijvingen, procedures en formulieren;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;

Aanbod

Een passend salaris, met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, in een groeiende organisatie met trotse en enthousiaste collega’s. Wij hebben een platte organisatiestructuur en bieden veel ruimte voor eigen initiatief. Ook hechten wij grote waarde aan continuïteit en stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling, onder andere door het aanbieden van training en opleiding. Standplaats voor deze functie is Haaksbergen.


Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Bedrijfsprofiel TKF

Bij TKF zijn zowel de roots van een Twents familiebedrijf als de contouren van een beursgenoteerde Nederlandse onderneming duidelijk merkbaar.


Wij hebben productievestigingen in Haaksbergen, Lochem en Nanjing (China) en verkoopkantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Zweden. Met ruim 800 gedreven collega’s in Nederland verbinden wij de wereld!


Wij hebben oog voor elkaar, willen uitblinken in alles wat wij doen, zetten ideeën om naar realiteit en beschikken over een flinke dosis ondernemerschap. Samen zetten wij alles op alles om onze ambitie waar te maken en zijn wij hard op weg om de beste kabelfabrikant van Europa te worden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TKF. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Spinnerstraat 15
7481 KJ HAAKSBERGEN
053-5732255