Capaciteitsplanner

Ter versterking van ons Supply Chain Building & Industry team is TKF op zoek naar een Capaciteitsplanner. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Capaciteitsplanner draag je samen met je collega’s de zorg voor een optimaal klantgerichte en economische organisatie van de value stream op het gebied van planning en voorbereiding van materialen (grondstoffen en tussenvoorraden), productiemiddelen en productiepersoneel. Hierbij zijn het behalen van afgegeven leverdata en het realiseren van een korte doorlooptijd leidend. Je komt te werken in een jong en multidisciplinair team dat gezamenlijk streeft naar de optimale value stream. Je zult rapporteren aan de manager Supply Chain Building & Industry.


Belangrijke werkzaamheden:

 • Realiseren van de optimale economische en just in time productieplanning;
 • Het uitvoeren van verbeterprojecten op het gebied van SCM - vanuit de Lean principes streven naar continue verbetering van het planningsproces;
 • Nauwe samenwerking met andere afdelingen, afnemers en toeleveranciers om er zeker van te zijn dat de klantwens wordt begrepen en levertijden worden gerealiseerd;
 • Voorraadbeheer van halffabricaten en eindproducten;
 • Monitoring van verkoopvraag op de midden- en lange termijn ten opzichte van de beschikbare capaciteit;
 • Dagelijkse voortgangscontrole voor de realisatie van de productieplanning, inclusief noodzakelijke bijsturing teneinde het geplande alsnog te realiseren;
 • Stimuleren, instrueren en motiveren van collega’s om als team een maximale performance te creëren binnen de productiecel en daarbuiten;

Functievereisten

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding met een (Technische) Bedrijfskundige of Supply Chain achtergrond;
 • Toepasbare kennis van Lean Manufacturing principes met een focus op flow binnen productie;
 • Ervaring in het werken binnen een SCM functie is een pré;
 • Zeer goed ontwikkelde analytische vaardigheden;
 • Kennis van VBA en PowerBI is een pré;
 • Uitstekende communicatieve en contactuele vaardigheden;
 • Bereidheid om voortdurend te leren om het kennisniveau op peil te houden en te verbeteren.

Aanbod

Een passend salaris, met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, in een groeiende organisatie met trotse en enthousiaste collega’s. Wij hebben een platte organisatiestructuur en bieden veel ruimte voor eigen initiatief. Ook hechten wij grote waarde aan continuïteit en stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling, onder andere door het aanbieden van training en opleiding. Standplaats voor deze functie is Haaksbergen.


Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Bedrijfsprofiel TKF

Bij TKF zijn zowel de roots van een Twents familiebedrijf als de contouren van een beursgenoteerde Nederlandse onderneming duidelijk merkbaar.


Wij hebben productievestigingen in Haaksbergen, Lochem en Nanjing (China) en verkoopkantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Zweden. Met ruim 800 gedreven collega’s in Nederland verbinden wij de wereld!


Wij hebben oog voor elkaar, willen uitblinken in alles wat wij doen, zetten ideeën om naar realiteit en beschikken over een flinke dosis ondernemerschap. Samen zetten wij alles op alles om onze ambitie waar te maken en zijn wij hard op weg om de beste kabelfabrikant van Europa te worden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TKF. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Spinnerstraat 15
7481 KJ HAAKSBERGEN
053-5732255