Project Manager D365

Ter versterking van hun afdeling ICT is TKF op zoek naar een Project Manager D365. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

We zijn op zoek naar een ervaren Project Manager D365, die leiding gaat geven aan deze ERP transitie binnen een complexe omgeving, in samenwerking met onze implementatie partner. Onze voorkeur gaat daarbij nadrukkelijk uit naar een kandidaat die zich voor langere tijd wil verbinden aan TKF als interne collega.


Het takenpakket ziet er als volgt uit:

 • Afstemmen met leverancier over aanpak, fasering, projectdeliverables en workload van het project;
 • Vertaling maken van de inspanning van de leverancier naar de inspanning klantzijde;
 • Mijlpalenplanning en capaciteitsplanning opzetten met klant en leverancier om een gedragen overall planning te bereiken. Aandacht voor product breakdown en work breakdown van het totale project en werkpakketten binnen dit totale project;
 • Werkpakketten verdelen en wekelijks voortgang opvolgen (scope, kwaliteit, tijd, budget en klanttevredenheid);
 • Operationele leiding van project vanuit klantzijde;
 • Impact analyse verzorgen bij overschrijden scope, kwaliteit, tijd, budget, klanttevredenheid;
 • Risico's detecteren en managen van mitigerende maatregelen;
 • Enthousiasmeren en faciliteren van alle betrokkenen binnen het project;
 • Project statusrapport verzorgen en desbetreffende voortgangsbijeenkomst organiseren;
 • Aansturen of uitvoeren van het stakeholder management en change management op het project en het draagvlak van alle belanghebbenden;
 • Organiseren van diverse voorkomende werkzaamheden (zelf of gedelegeerd) als nieuwbrieven, mondelinge updates aan stakeholders et cetera.

Functievereisten

Je bent sterk in plannen en organiseren, hebt overtuigingskracht en bent resultaatgericht.


Daarnaast:

 • weet je de verbinding te maken. Je geeft vertrouwen en vrijheid aan anderen en creëert een klimaat waarin projectteamleden verantwoordelijkheid nemen om hun bijdrage te leveren, waarbij je je eigen voortgang en die van anderen goed in het oog houdt;
 • beschouw je discipline als noodzakelijk voor een succesvolle ERP transitie en dwingt deze ook af bij alle stakeholders. Zowel binnen de TKF organisatie als bij partners.

Aanbod

Een passend salaris, met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, in een groeiende organisatie met trotse en enthousiaste collega’s. Wij hebben een platte organisatiestructuur en bieden veel ruimte voor eigen initiatief. Ook hechten wij grote waarde aan continuïteit en stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling, onder andere door het aanbieden van training en opleiding. Standplaats voor deze functie is Haaksbergen.


Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Bedrijfsprofiel TKF

TKF staat aan de vooravond van een transitie naar MS D365 UO omgeving als toekomstig ERP systeem. Deze transitie gaat grote impact hebben op veel applicaties binnen ons applicatielandschap. De grootste verandering zal echter zijn dat wij de ambitie hebben om van een volledig customized Navision systeem zo veel mogelijk binnen de MS D365 standaard te blijven, in combinatie met een aantal industrie specifieke oplossingen. Tevens vinden grote aanpassingen plaats op de IT (netwerk) infrastructuur en de werkplek. Daarnaast bouwen wij twee nieuwe fabrieken in Polen en Eemshaven die vanuit het SSC ICT beheerd gaan worden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TKF. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Spinnerstraat 15
7481 KJ HAAKSBERGEN
053-5732255