Business controler

TKF is op zoek naar een Business controler

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Senior Business Controller ben je de link tussen de financiële afdeling en de operatie, ondersteun je collega’s bij rapportage van dashboards, prognoses en budget. De markt is sterk in beweging en TKF groeit hard. Dat vraagt om kwalitatieve verbetering van de financiële beheersing van onze sterke internationale organisatie.


Door de snelle groei van de organisatie, mede door de energietransitie, ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren en uniformiseren van de verschillende processen waaronder productie. Je hebt een bewezen trackrecord om strategische doelstellingen om te zetten naar duidelijke KPI’s en je wordt enthousiast van verbeterprocessen.


Het is essentieel om vanuit je eigen professionaliteit, gevraagd en ongevraagd advies te geven aan diverse stakeholders binnen de organisatie. Je bent communicatief vaardig, bent bekend met verandertrajecten en neemt graag het voortouw.


Verantwoordelijkheden:


 • Uitvoeren van bedrijfseconomische analyses en scenario-analyses
 • Opstellen van financiële rapportages zoals businesscases, managementrapportages en (meerjaren) planningen
 • Het (mede) verder verbeteren van de financiële beheersing van de productieomgeving en het analyseren van de productieresultaten
 • Signaleren van en anticiperen op knelpunten en het in de gaten houden van budgetten en zoeken naar kostenbesparingen
 • Direct rapporterend aan Hoofd Controlling en onderdeel van een hecht team van controllers

Functievereisten

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding richting Finance, Bedrijfseconomie of Accountancy
 • Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare rol binnen een productieomgeving
 • Goede ervaring of vergaande affiniteit met IT en kennis van ERP pakketten
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • In staat om snel te schakelen en probleemoplossend op te treden
 • Persoonlijkheid: analytisch, gestructureerd, resultaatgericht, ambitieus, daadkrachtig en zelfstandig

Bedrijfsprofiel TKF

Bij TKF zijn zowel de roots van een Twents familiebedrijf als de contouren van een beursgenoteerde Nederlandse onderneming duidelijk merkbaar.


Wij hebben productievestigingen in Haaksbergen, Lochem en Nanjing (China) en verkoopkantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Zweden. Met ruim 800 gedreven collega’s in Nederland verbinden wij de wereld!


Wij hebben oog voor elkaar, willen uitblinken in alles wat wij doen, zetten ideeën om naar realiteit en beschikken over een flinke dosis ondernemerschap. Samen zetten wij alles op alles om onze ambitie waar te maken en zijn wij hard op weg om de beste kabelfabrikant van Europa te worden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TKF. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Spinnerstraat 15
7481 KJ HAAKSBERGEN
053-5732255