Onderhoudsmonteur mechanisch

TKF is op zoek naar een Onderhoudsmonteur mechanisch.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je bent werkzaam in onze fabriek in Haaksbergen binnen de Technische Dienst. De Technische Dienst bestaat uit ruim 20 collega’s. Je hebt te maken met een groot en divers machinepark. Je wordt gekoppeld aan een van de productiecellen. Binnen deze productiecel ben jij dé specialist op mechanisch gebied. Naast het uitvoeren van preventief onderhoud en revisies ben je ook verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen: van het onderzoek naar de oorzaak, het uitvoeren van reparaties of vervangen van onderdelen tot aan het rapporteren van de storing in ons onderhoudssysteem. Je bent gedreven om alles te weten van onze machines. Jij zorgt ervoor dat onze productielijnen blijven draaien. Je hebt daarbij veel overleg met jouw ploegleider techniek, ploegleider productie, operators en ondersteunende teams.

Functievereisten

  • MBO-4 niveau op mechanisch gebied door ervaring of opleiding verkregen;
  • Bij voorkeur meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.
  • Onderhoudsmonteur Mechanisch


Je hebt passie voor je vakgebied. Je gaat voor kwaliteit en veiligheid en:


  • Je werkt gestructureerd en kan probleemoplossend denken en handelen;
  • Je bent sociaal sterk en communicatief vaardig;
  • Je bent gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen, jouw collega’s verder te helpen en de staat van ons machinepark naar een hoger plan te brengen.

Aanbod

Een passend salaris, met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, in een groeiende organisatie met trotse en enthousiaste collega’s. Wij hebben een platte organisatiestructuur en bieden veel ruimte voor eigen initiatief. Ook hechten wij grote waarde aan continuïteit en stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling, onder andere door het aanbieden van training en opleiding. Standplaats voor deze functie is Haaksbergen.

Bedrijfsprofiel TKF

Bij TKF zijn zowel de roots van een Twents familiebedrijf als de contouren van een beursgenoteerde Nederlandse onderneming duidelijk merkbaar.


Wij hebben productievestigingen in Haaksbergen, Lochem en Nanjing (China) en verkoopkantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Zweden. Met ruim 800 gedreven collega’s in Nederland verbinden wij de wereld!


Wij hebben oog voor elkaar, willen uitblinken in alles wat wij doen, zetten ideeën om naar realiteit en beschikken over een flinke dosis ondernemerschap. Samen zetten wij alles op alles om onze ambitie waar te maken en zijn wij hard op weg om de beste kabelfabrikant van Europa te worden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TKF. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Spinnerstraat 15
7481 KJ HAAKSBERGEN
053-5732255