Teamleider eindkeuring

TKF is op zoek naar een Teamleider eindkeuring.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Jij bent een echte ‘people manager’ en realiseert zowel de kwalitatieve als kwantitatieve doelstellingen voor de Eindkeuring, zodanig dat aan de eisen en normen van veiligheid, kwaliteit, kosten en klantgerichtheid wordt voldaan. Jij houdt je bezig met het laten voorbereiden uitvoeren en afronden van testen aan laagspannings- en middenspanningskabels. Tevens ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van rework. Je zorgt dat dit volgens de vastgelegde procedures en processen gebeurd om een correcte vrijgave van de kabels te garanderen.


Daarnaast motiveer, coach, begeleid en ontwikkel je team en de individuele medewerkers. Je bent dagelijks verantwoordelijk voor het sturen en anticiperen op knelpunten om stagnaties te voorkomen en de kwaliteit van het product te garanderen. Je geeft uitvoering aan het organisatiebeleid.

Functievereisten

Je bent in het bezit van een afgeronde MBO 4 opleiding of beschikt over HBO niveau en hebt de opleiding Organiseren & Leidinggeven (O&L) en Middle Management afgerond. Daarnaast geven wij de voorkeur aan een behaalde orange belt opleiding. Elektrotechnische kennis en ervaring is een sterke pré.


Je bent een teamplayer en erop gericht om je team en het individu structureel beter te maken. Je toont eigenaarschap, vervult een voorbeeldrol en bent verandervaardig. Je beschikt over empathisch vermogen en werkt probleemoplossend, met een focus op continu verbeteren. Je bent sterk in je mondelinge en schriftelijke communicatie, daarbij heb je een helicopterview en een goed ontwikkeld analytisch vermogen. Je bent resultaatgericht, kostenbewust en hebt veiligheid en kwaliteit hoog staan. Je beschikt over productietechnisch inzicht en hebt een service- en klantgerichte instelling. Je hebt een lerend- en reflecterend vermogen.


Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Het beheersen van de Engelse taal in woord en geschrift is een pré.

Aanbod

Een passend salaris, met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, in een groeiende organisatie met trotse en enthousiaste collega’s. Wij hebben een platte organisatiestructuur en bieden veel ruimte voor eigen initiatief. Ook hechten wij grote waarde aan continuïteit en stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling, onder andere door het aanbieden van training en opleiding. Standplaats voor deze functie is Haaksbergen.


Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Bedrijfsprofiel TKF

Bij TKF zijn zowel de roots van een Twents familiebedrijf als de contouren van een beursgenoteerde Nederlandse onderneming duidelijk merkbaar.


Wij hebben productievestigingen in Haaksbergen, Lochem en Nanjing (China) en verkoopkantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Zweden. Met ruim 800 gedreven collega’s in Nederland verbinden wij de wereld!


Wij hebben oog voor elkaar, willen uitblinken in alles wat wij doen, zetten ideeën om naar realiteit en beschikken over een flinke dosis ondernemerschap. Samen zetten wij alles op alles om onze ambitie waar te maken en zijn wij hard op weg om de beste kabelfabrikant van Europa te worden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TKF. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Spinnerstraat 15
7481 KJ HAAKSBERGEN
053-5732255