Inside sales representative

TKF is op zoek naar een Inside sales representative

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

In deze rol werk je aan een optimale relatie met onze Telecomklanten. Je lost (technisch) commerciële vraagstukken op voor diverse projecten en bent verantwoordelijk voor de verwerking en begeleiding van verkooporders. Het is jouw doel, het verkoopproces optimaal te laten verlopen. Hiervoor onderneem je, gezamenlijk met collega’s van andere afdelingen, actie om oplossingen te ontwikkelen die de klant tevreden stellen. Je houdt daarbij overzicht en stelt de juiste prioriteiten.


Kerntaken die hierbij horen zijn:


  • Het begeleiden van orders van (export)klanten binnen de vastgestelde verkoopdoelstellingen en richtlijnen;
  • Het coördineren van een optimale logistieke afwikkeling ten behoeve van de klant;
  • Het actief informeren van klanten over producten, specificaties en toepassingen;
  • Het opmaken van maatwerkoffertes voor klanten en het invoeren van de orders;
  • Het adequaat oplossen en afwikkelen van klantvraagstukken;

Functievereisten

Jij bent degene die de extra stap zet om de klant te voorzien in zijn behoeften en wensen. Hierbij houd je rekening met alle verschillende partijen, zowel intern als extern. Binnen ons team wordt jij omschreven als een enthousiast en ondernemend iemand met een sterke resultaatgerichtheid.Daarnaast neem je het volgende met je mee:


  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in een soortgelijke functie;
  • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift. Goede beheersing van de Duitse taal is een pré;
  • Accuraat en blijft nauwkeurig werken in tijden van drukte;
  • Nieuwsgierigheid om kennis op te doen van onze producten en diensten;

Aanbod

Een passend salaris, met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, in een groeiende organisatie met trotse en enthousiaste collega’s. Wij hebben een platte organisatiestructuur en bieden veel ruimte voor eigen initiatief. Ook hechten grote waarde aan continuïteit en stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling, onder andere door het aanbieden van training en opleiding. Standplaats voor deze functie is Haaksbergen.


Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Bedrijfsprofiel TKF

Bij TKF zijn zowel de roots van een Twents familiebedrijf als de contouren van een beursgenoteerde Nederlandse onderneming duidelijk merkbaar.


Wij hebben productievestigingen in Haaksbergen, Lochem en Nanjing (China) en verkoopkantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Zweden. Met ruim 800 gedreven collega’s in Nederland verbinden wij de wereld!


Wij hebben oog voor elkaar, willen uitblinken in alles wat wij doen, zetten ideeën om naar realiteit en beschikken over een flinke dosis ondernemerschap. Samen zetten wij alles op alles om onze ambitie waar te maken en zijn wij hard op weg om de beste kabelfabrikant van Europa te worden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TKF. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Spinnerstraat 15
7481 KJ HAAKSBERGEN
053-5732255