(Allround) monteurs

TKF is op zoek naar (Allround) monteurs

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Monteur ben jij specialist op mechanisch en/of elektrotechnisch gebied. Je houdt je bezig met algemene onderhoudswerkzaamheden, het verhelpen van storingen: vanaf het onderzoek naar de oorzaak, het uitvoeren van reparaties of het vervangen van onderdelen tot aan het rapporteren van de storing in ons onderhoudssysteem. Daarnaast houd je je bezig met preventief onderhoud. Je bent gedreven om alles te weten over zowel de machines als de besturingssystemen.


Je levert een persoonlijke- én teambijdrage aan de interne doelstellingen op het gebied van veiligheid, milieu, productie, kwaliteit en onderhoud. Je werkt dagelijks samen in een klein team, samen met Operators, productieleiding en overige disciplines binnen het team met respect voor elkaars rollen. Iedereen doet mee en iedereen ‘doet ertoe’, zo bouwen we onze cultuur.

Functievereisten

Competenties


  • Je bent gericht op samenwerken, het leveren van kwaliteit, resultaat gericht, kritisch en blijft nauwkeurig werken in tijden van drukte.
  • Je denkt in oplossingen en hebt het vermogen om problemen gestructureerd op te lossen. Je bent gedreven om zaken tot een goed einde te brengen.
  • Zelfkennis vinden we belangrijk voor je eigen ontwikkeling en om een team succesvol te laten zijn.
  • Je communiceert respectvol en vindt humor ook belangrijk.
  • Je bent actief bezig met je duurzame inzetbaarheid voor de juiste werk/privé balans.


Opleiding


Je beschikt over:


  • Een MBO 4 opleiding, Elektrotechnisch, Werktuigbouwkunde, Mechatronica
  • Kennis van onderhoudsconcepten en -systemen.
  • Ervaring binnen een productieomgeving in de procesindustrie

Aanbod

Een passend salaris, met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, in een groeiende organisatie met trotse en enthousiaste collega’s. Wij hebben een platte organisatiestructuur en bieden veel ruimte voor eigen initiatief. Ook hechten grote waarde aan continuïteit en stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling, onder andere door het aanbieden van training en opleiding. Standplaats voor deze functie is Eemshaven.

Bedrijfsprofiel TKF

Op dit moment werkt TKF aan de bouw en inrichting van een nieuwe fabriek in de Eemshaven. Het streven is medio het vierde kwartaal van 2023 de proefproductie op te starten met een specifiek voor TKF ontwikkelt ‘State- of- the- Art' machinepark, waarmee imposante zeekabels voor offshore windparken worden geproduceerd met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid. In 2024 is de fabriek volledig operationeel en produceren we hoogwaardige ‘specialty’ producten met nieuwe machines in een schone, ‘rustige’ en geluidsarme werkomgeving.


Het team

Je wordt onderdeel van een klein, geheel nieuw op te starten, team waarin alle disciplines zijn vertegenwoordigd. In eerste instantie werk je in dagdienst als onderdeel van een vol continu productiebedrijf. In een later stadium zal bepaald worden of je gaat werken in ploegen- of consignatiedienst.


Je wordt uitgedaagd om te bouwen aan de gewenste cultuur en deze vast te houden, hetgeen leidt tot een professionele Maintenance afdeling die met trots en passie vakmanschap vertegenwoordigt.


Als Monteur rapporteer je aan de Maintenance Manager.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TKF. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Spinnerstraat 15
7481 KJ HAAKSBERGEN
053-5732255