Service & projectcoördinator ICT

TKF is op zoek naar een Service & projectcoördinator ICT.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

We zijn op zoek naar een bevlogen Service & Projectcoördinator die anderen coacht, motiveert en enthousiasmeert om gezamenlijk tot een hoger plan te komen. Je focust op continious improvement en hebt daarbij de volgende kerntaken:


ICT processen


ICT processen, procedures en werkinstructies (laten) uitwerken en bewaken. Onder andere Incident Management, Change Management en Asset Management in onze service management tool Service Desk Plus.


ICT operatie


Het begeleiden van de service desk en het bewaken dat tickets tijdig opgelost worden, of dat communicatie daarover tijdig met de business plaatsvindt.


Business - IT alignment

Het verder ontwikkelen van ICT diensten, onze ICT Product Dienst Catalogus en ICT beleid. Afstemming met de business, prioriteren van changes over de business entiteiten heen en het aansturen van grotere changes/projecten.


Leveranciersmanagement


Het aansturen van één van onze belangrijkste leveranciers waarvan wij een aantal managed en unmanaged services afnemen, evenals contract management in relatie tot andere ICT leveranciers.


Reporting


Verantwoordelijk voor de maandelijkse ICT rapportering, zowel binnen de afdeling als voor het management.

Functievereisten

  • Jouw analytische, probleemoplossende en projectmatige vaardigheden zijn van hoog niveau.
  • Je houdt van nature makkelijk het overzicht
  • Je bent sterk in het stellen van prioriteiten en weet zaken geregeld te krijgen
  • Jouw stakeholdermanagement, organisatiesensitiviteit en communicatieve vaardigheden zijn uitstekend ontwikkeld
  • Je weet anderen te enthousiasmeren gezamenlijk een succes te bereiken.

Aanbod

Een passend salaris, met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, in een groeiende organisatie met trotse en enthousiaste collega’s. Wij hebben een platte organisatiestructuur en bieden veel ruimte voor eigen initiatief. Ook hechten grote waarde aan continuïteit en stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling, onder andere door het aanbieden van training en opleiding. Standplaats voor deze functie is Haaksbergen.


Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Bedrijfsprofiel TKF

De afdeling ICT is volop in beweging en in 2022 verdubbeld naar 10 specialisten. De ICT strategie focust op een aantal pijlers: ERP transitie, Business Intelligence, Security, Business-IT Alignment, People & ICT Organization en more simple & secure ICT infrastruture landscape as a fundament.


TKF staat aan de vooravond van een transitie naar (een zo standaard mogelijke) MS D365 omgeving als toekomstig ERP-systeem. Deze transitie gaat grote impact hebben op veel applicaties binnen ons applicatielandschap. Tevens vinden grote aanpassingen plaats op de IT (netwerk) infrastructuur en de werkplek. Daarnaast bouwen wij twee nieuwe fabrieken in Polen en Eemshaven die vanuit het SSC ICT beheerd gaan worden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TKF. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Spinnerstraat 15
7481 KJ HAAKSBERGEN
053-5732255