Junior Digital marketeer met international ambities

Vind jij het leuk om voor internationale bekende product merken te werken en een verschil te kunnen maken in diverse landen? THYSOL group is op zoek naar een junior digital marketeer die samen met het sales en online marketingteam internationale merken CureTape, VetkinTape en FASCIQ naar nieuwe hoogtes tilt, maar ook de vrijheid heeft om ideeën meteen uit te rollen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je bent een commercieel gedreven persoon die graag met andere culturen en landen werkt. Je maakt graag impact, spot nieuwe kansen en brengt deze tot uiting. Je bent nieuwsgierig, innovatief, creatief en houdt van afwisseling in je dagelijkse internationale werk.


Als junior digital marketeer:

 • Werk je mee aan marketplace (zoals Amazon en Decathlon) optimalisaties, strategieën en implementaties.
 • Ga je aan de slag met campagnes (SEO/SEA/Emailmarketing etc.) in meerdere landen, waaronder Australië, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en de Verenigde Staten, waarbij je rekening houdt met lokale markttrends en culturele verschillen.
 • Draag je bij aan het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve online campagnes om de merkbekendheid te vergroten en de doelgroep te bereiken.
 • Analyseer je de resultaten van de online activiteiten en lever je rapportages met aanbevelingen voor verbetering.
 • Beheer en optimaliseer je de online kanalen, waaronder de website, sociale media, e-mailmarketing en zoekmachinemarketing.

Functievereisten


 • Je hebt 0-2 jaar werkervaring op het gebied van online marketing (ervaring bij een bureau is een pré).
 • Je hebt een HBO-niveau opleiding afgerond, bij voorkeur in de richting van marketing, communicatie of een gerelateerd vakgebied.
 • Je hebt een commerciële drive en bent resultaatgericht.
 • Je bent proactief en creatief, en je neemt initiatief bij het genereren van nieuwe ideeën.
 • Je kunt zelfstandig werken en bent in staat om projecten van begin tot eind op te pakken en succesvol af te ronden.
 • Je hebt een uitstekend begrip van de Engelse taal, zowel in schrijven als spreken.
 • Je hebt kennis van en ervaring met WooCommerce (Wordpress) en diverse online marketingtools en -platforms, zoals Google Analytics, Google Ads, SEMrush en e-mailmarketingsoftware zoals Mailchimp.
 • Woonachtig in de omgeving of bereid te reizen naar ons kantoor in Enschede.

Aanbod

Het team van THYSOL bestaat uit jonge, enthousiaste mensen die een verschil willen maken. We werken met zowel Nederlandse als internationale mensen op kantoor, dus Engels kunnen spreken en schrijven is een must. We innoveren graag met onze producten om klanten te helpen het beste product voor hun geld te krijgen. Doordat we korte lijntjes hebben worden ideeën snel uitgevoerd en zie je al snel resultaat van wat je bedenkt! De vakgebieden van onze collega's zijn divers, dus er is veel voor jou om te leren en jezelf te ontwikkelen! Vanzelfsprekend krijg je een goed salaris voor het werk dat je bij ons doet afhankelijk van je kennis en ervaring. Vanzelfsprekend krijg je een laptop van ons om op te werken en een goede vaste werkplek.

Bedrijfsprofiel

THYSOL Group is een toonaangevende leverancier en fabrikant van kinesiologie tape (fysiotherapie tape) en fascia gerelateerde materialen. Wij zijn gevestigd in Enschede, maar verkopen onze merken in meer dan 80 landen via dealers en onze eigen lokale webshops in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, de Verenigde Staten en Australië, maar ook via Amazon en Decathlon. Met het merk CureTape zijn wij de nummer één kinesiologie tape leverancier in Europa.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van THYSOL group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!