Tele Marketeer

Theeuwen Marketing Plus is op zoek naar een Tele Marketeer


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-12-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

De werkzaamheden bestaan uit het leggen van nieuwe contacten, onderhouden van bestaande contacten, interesse kweken maar geen verkoopactiviteiten! Onze klantenkring bestaat grotendeels uit technisch-industriële bedrijven.


De activiteiten zijn uitsluitend business to business, binnen de metaalindustrie, machinebouw en toelevering. Speciale kennis van deze markten is een pré, maar niet dwingend noodzakelijk. Ondersteuning middels voorgeselecteerde adresbestanden, online CRM, briefing, duidelijk opdrachtinstructies, scriptinformatie en continue begeleiding via skypechat.

Functievereisten

U bent snel, communicatief, creatief en klantgericht. Werktijden flexibel maar binnen kantoortijden tussen ma 9.00 tot vr. 12.00 uur. In onderling overleg aanpasbaar rooster.

Aanbod

Het betreft hier een vaste Home-Office opdracht. Vereist is een snelle internetverbinding, telefoonaansluiting, snelle typvaardigheid, kennis van Excel, Google Drive.

Bedrijfsprofiel Theeuwen Marketing Plus

Wij zijn een Duitse onderneming echter met Nederlands management. Onze voertaal is Nederlands.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Theeuwen Marketing Plus. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Burg. Edo Bergsmalaan 39
7512 AD Enschede
+31-6-83509800