Azure Monitoring Consultant

The Backbone zoekt een Azure Monitoring Consultant

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-11-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Jouw rol is divers; functioneel én technisch georiënteerd en vooral zeer afwisselend en uitdagend. Je wordt in de functie sterk aangetrokken tot de volgende werkzaamheden:

  • Je ondersteunt onze klanten bij het ontwerpen en implementeren van monitoring oplossingen op basis van Azure Monitor, Application Insights, Azure Security Center en Azure Sentinel.
  • Je zet de juiste architectuur neer met betrekking tot inrichting, beheer en onderhoud van deze monitoring services en inbedding binnen de beheerorganisatie en beheerprocessen. Dit vindt onder andere plaats met een TOPdesk Connector.
  • Je hebt focus op het platform van Azure en bent bekend met generieke IT infrastructuur, met producten als VMWare, vSphere, Microsoft Hyper-V, Windows en Linux server operating systems, WSUS, Exchange, IIS, SQL Server.
  • Je bent de belangrijke schakel tussen de techniek en IT en business processen van de klant.
  • Je brengt je kennis in bij pre-sales trajecten.

Functievereisten

Als we inzoomen op jouw profiel, dan heb je tenminste een afgeronde HBO/WO opleiding. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als (solution) architect of consultant waarbij voornamelijk Microsoft technologie wordt toegepast. Verder heb je kennis van IT infrastructuren, platformen en monitoring technologieën. Kennis en ervaring met Azure Monitor (o.a. Log Analytics en Application Insights), Azure Sentinel en Azure Security Center is een vereiste. Ben je bekend met Microsoft SCOM dan is dit een pré. De competenties die horen bij een consultant behoren tot jouw onderscheidend vermogen: communicatief vaardig, een schakelend vermogen van abstracte doelen naar concrete oplossingen en als laatste, een teamplayer die anderen in hun kracht kan zetten.

Aanbod

Je krijgt bij The Backbone alle ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing en onze arbeidsvoorwaarden zijn sterk concurrerend. We hebben een open en informele cultuur en streven altijd naar een perfecte dienstverlening. Onze aansprekende klanten liggen verspreid in het land, met een sterke concentratie in het midden en westen. Je wordt als consultant in ieder geval uitgerust met een leaseauto, smartphone en laptop.

Bedrijfsprofiel The Backbone B.V.

Als Azure Monitoring Consultant draag je bij aan de continuïteit en kwaliteit van onze Cloud monitoring oplossingen bij klanten. Samen met de verantwoordelijk accountmanager ben je hét gezicht voor onze klanten en streef je naar een langdurige samenwerking. Je bewaakt onze technische oplossing en werkt pro actief met klanten samen om vernieuwing en verbetering van de monitoring oplossingen te realiseren. De Azure Monitoring Consultant neemt tevens een belangrijke plek in bij de groep INVINITIV, waar The Backbone onderdeel van uitmaakt samen met de drie samenwerkende organisaties PolderValley, ExplainiT en IT2IT.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van The Backbone. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

John Maynard Keynesstraat 351
7559 SV HENGELO
074-2490449