Software Developer

The Backbone zoekt een Software Developer

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-11-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Jouw rol is zeer uitdagend; naast de technische verdieping in product ontwikkeling draag je bij aan de productstrategie van PolderValley. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Ontwikkelen en bouwen van high end producten en connectoren binnen Visual Studio Team Services.
  • Afstemmen van functionele en technische specificaties af met primaire stakeholders binnen de groep.
  • Begeleiden van het test- en acceptatieproces.
  • Fungeren als sparringpartner voor interne stakeholders.

Functievereisten

Als we inzoomen op jouw profiel, dan heb je een (bijna) afgeronde universitaire opleiding in de volgende richtingen: Technische Informatica / Computer Science / Business & IT. De volgende achtergronden zijn op jou van toepassing:

  • Kennis van en ervaring met ontwikkeltools en -frameworks (Visual Studio Authoring Extensions, .NET, Powershell, C#, XML en scripting)
  • Kennis van IT infrastructuren en platformen.
  • Ervaring met agile ontwikkelmethoden is een pr├ę


Je bent een teamplayer pur sang en je wordt uitgedaagd om met een hechte groep developers en marketeers producten te ontwikkelen die wereldwijd worden ingezet. Bij voorkeur ben je woonachtig in Oost-Nederland (Twente, Salland, Achterhoek)

Aanbod

Je krijgt bij PolderValley alle ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing en onze arbeidsvoorwaarden zijn sterk concurrerend. We hebben een open en informele cultuur en streven altijd naar een perfecte dienstverlening. Je wordt in ieder geval uitgerust met een leaseauto, smartphone en laptop. Daarnaast organiseren we samen met onze zusterorganisaties Explainit, IT2IT en The Backbone regelmatig activiteiten waarin we de gezelligheid en ontspanning met elkaar opzoeken!


Bedrijfsprofiel The Backbone B.V.

Als software developer ben je de ontwikkelaar die een belangrijke positie inneemt bij PolderValley, de product development organisatie van Invinitiv, waar The Backbone ook onderdeel van uitmaakt. PolderValley ontwikkelt intelligente producten als stand alone en als add-on voor disruptieve toepassingen rondom IT-automation, waaronder monitoring. Specifieker beschreven; de producten van PolderValley worden door preferred suppliers in Nederland (The Backbone, IT2IT en ExplainiT) geïmplementeerd en daarnaast zelfstandig wereldwijd via een partner kanaal verkocht. Als software developer neem je een belangrijke positie in binnen een hecht en professioneel team, waarin je mede de koers bepaalt voor de toekomst.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van The Backbone. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

John Maynard Keynesstraat 351
7559 SV HENGELO
074-2490449