Software engineers

Thales zoekt Software engineers.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-5-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Functie informatie

Als Software Test Engineer werk je in een multidisciplinair en zelfsturend Agile/Scrum team. Deze teams zijn naast de ontwikkeling van softwareproducten integraal verantwoordelijk voor een veelheid aan aspecten zoals requirements analyse, ontwerp, architectuur, testen, validatie en regelmatige product demonstraties. We hechten grote waarde aan de toepassing van hightech technieken en methoden. Softwareontwikkeling is gebaseerd op Java en wordt ondersteund door een moderne ontwikkelomgeving.

Functievereisten

Functie eisen

 • Je bent een getalenteerde Software Test Engineer met interesse voor het testen van complexe software.
 • Je hebt een goede achtergrond in test engineering en automatisering met Java inclusief bijbehorende ontwikkelmethoden, tooling en frameworks,
 • Daarnaast ben je in staat staat snel nieuwe domeinen en technieken eigen te maken, en je onderscheidt jezelf als een enthousiaste teamspeler: open communicatie, op samenwerking gericht en je voelt je verantwoordelijkheid voor het resultaat van het team.


We zijn op zoek naar een nieuwe collega die:

 • Kennis en ervaring heeft met test-automation met Java en testmethodieken als Functional-Testing, Exploratory-Testing, Test-Automation en Unit-Testing.
 • Kennis en ervaring met de volgende tools en technieken is een sterke pré: Linux, Jenkins, Nexus, Maven/Gradle, GIT/SVN en Continuous Integration & Delivery.


Je hebt een afgeronde HBO of WO studie op technisch gebied, bijvoorbeeld (technische) informatica, wis- of natuurkunde. Met je analytische houding weet je hoe je fouten moet opsporen en samen met de ontwikkelteams analyseer je deze problemen. Als persoon ben je creatief, open en flexibel en je kunt opereren als een teamspeler.

Aanbod

Aanbod

 • Een uitdagende baan in een leuk team binnen onze high-tech, innovatieve werkomgeving. Inclusief alle ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen de organisatie, bijvoorbeeld op technisch, commercieel of internationaal vlak.
 • Waardevolle internationale samenwerkingen met collega’s uit 68 landen.
 • Een comfortabele werkplek in een moderne omgeving, met aandacht voor flexibiliteit en de juiste work-life balance.
 • Werken kan meestal waar en wanneer je wil om je werk zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen doen. Binnen Thales implementeren we het hybride werken, waarbij je bijvoorbeeld twee dagen in de week thuis kunt werken als je rol dit toelaat.
 • Een goed salaris, passende reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om jaarlijks jouw arbeidsvoorwaarden te personaliseren: je kunt bijvoorbeeld vrije dagen ruilen voor internetkosten, ons fietsenplan, bedrijfsfitness en verhuiskosten.
 • 40 vakantiedagen per jaar. Ja, echt.

Bedrijfsprofiel Thales Nederland

Organisatieomschijving

De afdeling Applications is onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Combat & Information Management Systemen voor marineschepen en de integratie hiervan met sensor- en wapensystemen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 49
7554 PA Hengelo
074 - 2488 111