Electrical Hardware Architect

Thales is op zoek naar een Electrical Hardware Architect


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als Electrical Hardware Architect ben jij de spil in het web van de hardware-architectuur van onze high-tech radars. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het coördineren met de solution architect en product design authority, zodat de top-down verfijning van de oplossing consistent is met de hardware-strategie en -beperkingen. Je waarborgt stabiliteit van de hardware-architectuur gedurende de gehele levenscyclus, van aanbesteding tot levering, en richt en coördineert hardware-architectuurstudies.


Jij zorgt ervoor dat de technische, technologische en methodologische keuzes worden goedgekeurd met betrekking tot de geselecteerde hardware-architectuur en dat deze voldoet aan de toepasselijke standaarden, hergebruiksbeleid en productontwikkelingsplannen. Verder signaleer je modellerings-, simulatie- en prototyping-mogelijkheden, en coördineer je de productdefinitie en beoordeel je de trade-offs tussen kosten, klantvereisten en technologische mogelijkheden. Je hebt het lef om 'nee' te zeggen wanneer dat nodig is. Je bent in staat om als mentor te fungeren voor het designteam en hun de vrijheid te geven om te groeien op professioneel en persoonlijk vlak. Mogelijke doorgroeirichtingen zijn solution architect, technisch of productmanager.

Functievereisten

 • Hebt een WO-diploma, in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica, Luchtvaartechniek of vergelijkbaar
 • Wordt gezocht voor de meest kritische, complexe problemen
 • Komt opdagen om de wereld beter te maken door betere producten te bouwen
 • Overtuigende persoonlijkheid, die in staat is om ideeën op een heldere en boeiende manier te presenteren en anderen te inspireren en te overtuigen
 • Weet de balans te slaan tussen perfectie en tempo. Je levert op tijd en binnen budget
 • Een visionaire aanpak en abstract redeneervermogen
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden heeft in zowel de Nederlandse als Engelse taal

Aanbod

 • Een uitdagende baan in een leuk team binnen onze hightech, innovatieve werkomgeving. Inclusief alle ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen de organisatie, bijvoorbeeld op technisch, commercieel of internationaal vlak.
 • Waardevolle internationale samenwerkingen met collega’s uit 68 landen.
 • Een comfortabele werkplek in een moderne omgeving, met aandacht voor flexibiliteit en de juiste work-life balance.
 • Werken kan meestal waar en wanneer je wil om je werk zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen doen. Binnen Thales implementeren we het hybride werken, waarbij je bijvoorbeeld twee dagen in de week thuis kunt werken.
 • Een goed salaris, passende reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om jaarlijks jouw arbeidsvoorwaarden te personaliseren: je kunt bijvoorbeeld vrije dagen ruilen voor internetkosten, ons fietsenplan, bedrijfsfitness en verhuiskosten of (nog) meer vrije dagen bijkopen.
 • 40 vakantiedagen per jaar. Ja, echt.

Bedrijfsprofiel Thales Nederland

Bij Thales zijn we wereldwijd leider op het gebied van defensietechnologie. Onze producten worden over de hele wereld gebruikt om een toekomst op te bouwen waarop we allemaal kunnen vertrouwen. We zijn op zoek naar een getalenteerde en ervaren Electrical Hardware Architect om ons team te versterken.


Als onderdeel van de afdeling Mechanical and Electrical Engineering is het Electrical Design-team verantwoordelijk voor het ontwerpen en integreren van alle elektrische subsystemen die samen een radar- of combatmanagementsysteem vormen. Ons team hanteert een multidisciplinaire aanpak en maakt gebruik van state-of-the-art technologie, initiatief en teamwork om producten te ontwikkelen die onder extreme omstandigheden functioneren en worden onderhouden. Ondanks onze grote organisatie behouden we een persoonlijke touch en een geweldige werkomgeving. Onze uitzonderlijke collega's werken samen om 's werelds meest geavanceerde defensietechnologie te leveren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Thales. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 49
7554 PA Hengelo
074 - 2488 111