Electrical Engineer

Thales is op zoek naar een Electrical Engineer


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Electrical Engineer werk je samen met multidisciplinaire (lead) engineers aan de elektrische (sub)systemen van onze high-tech zoek en vuurgeleidingssystemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en creëren van elektrische modellen voor deze (sub)systemen. Je zorgt ervoor dat jouw ontwerpen voldoen aan de gestelde eisen op uiteenlopende gebieden zoals EMC, repareerbaarheid en testbaarheid. Dit alles met als doel om de hoogwaardige kwaliteit van onze producten te waarborgen.


Je werkt met een Eplan-gebaseerde workflow en kiest de componenten die worden gebruikt in onze producten. Hierbij bieden we begeleiding en ondersteuning van technische experts die jou helpen onze producten te definiëren. Samen streven we altijd naar verbetering van onze processen en tools om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken.


Je bent betrokken bij het prototypen, maken en testen van de door jou ontworpen subsystemen, en werkt samen met multidisciplinaire teams om deze te produceren te realiseren en te kwalificeren.


Je dagelijkse taken bestaan uit het ontwerpen van elektrische schema's in Eplan, het bespreken van de vereisten met jouw lead engineer, het documenteren van jouw ontwerpen. Je plant jouw eigen werk en helpt collega's om productmijlpalen te bereiken.

Functievereisten

 • HBO diploma in Electrical Engineering, Mechatronica of vergelijkbaar
 • Vermogen om perfectie en tempo in balans te brengen en tijdig en binnen budget te leveren
 • Kennis of interesse in Eplan
 • Sterke teamworkvaardigheden
 • Je kunt brede specificaties en internationale (veiligheids)normen vertalen naar hoogwaardige ontwerpen.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in zowel Nederlands als Engels

Aanbod

 • Een uitdagende baan in een leuk team binnen onze hightech, innovatieve werkomgeving. Inclusief alle ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen de organisatie, bijvoorbeeld op technisch, commercieel of internationaal vlak.
 • Waardevolle internationale samenwerkingen met collega’s uit 68 landen.
 • Een comfortabele werkplek in een moderne omgeving, met aandacht voor flexibiliteit en de juiste work-life balance.
 • Werken kan meestal waar en wanneer je wil om je werk zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen doen. Binnen Thales implementeren we het hybride werken, waarbij je bijvoorbeeld twee dagen in de week thuis kunt werken.
 • Een goed salaris, passende reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om jaarlijks jouw arbeidsvoorwaarden te personaliseren: je kunt bijvoorbeeld vrije dagen ruilen voor internetkosten, ons fietsenplan, bedrijfsfitness en verhuiskosten of (nog) meer vrije dagen bijkopen.
 • 40 vakantiedagen per jaar. Ja, echt.

Bedrijfsprofiel Thales Nederland

Bij Thales zijn we wereldwijd leider op het gebied van defensietechnologie. Onze producten worden over de hele wereld gebruikt om een toekomst op te bouwen waarop we allemaal kunnen vertrouwen. We zijn op zoek naar een getalenteerde en ervaren Electrical Engineer om ons team te versterken.


Als onderdeel van de afdeling Mechanical and Electrical Engineering is het Electrical Design-team verantwoordelijk voor het ontwerpen en integreren van alle elektrische subsystemen die samen een radar- of combat managementsysteem vormen. Ons team hanteert een multidisciplinaire aanpak en maakt gebruik van state-of-the-art technologie, initiatief en teamwork om producten te ontwikkelen die onder extreme omstandigheden functioneren en worden onderhouden. Ondanks onze grote organisatie behouden we een persoonlijke touch en een geweldige werkomgeving. Onze uitzonderlijke collega's werken samen om 's werelds meest geavanceerde defensietechnologie te leveren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Thales. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 49
7554 PA Hengelo
074 - 2488 111