Infrastructure Architect

Thales is op zoek naar een Infrastructure Architect.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

De ontwikkeling van onze producten vindt plaats in multidisciplinaire en zelfsturende Agile Scrum teams. Als architect ben je verantwoordelijk om product roadmaps op te stellen in overleg met de product teams. Daarnaast zorg je ervoor dat onze scrum teams producten met de juiste kwaliteit en in lijn met de roadmaps opleveren. Hierbij heb je oog voor de wensen van de klant en ben je kosten bewust.


Als Infrastructure Architect binnen Thales Naval heb je te maken met vernieuwingen aan oplossingen die eerder door Thales geleverd zijn, als ook met de nieuwe generatie schepen. Bij zowel de upgrades als ook de nieuwe schepen zorg je dat de klant een sustainable oplossing krijgt die weer helemaal van deze tijd is. Je kennis over cloud native zal je kunnen toepassen in de ontwikkeling van onze nieuwe infrastructuur. Bij dit alles werk je nauw samen met product team, system engineering, de lead architecten en de scrum teams.

Bedrijfsprofiel Thales Nederland

Voor de afdeling Platform binnen Applications engineering zijn we op zoek naar een getalenteerde Infrastructure Architect. De Platform afdeling draagt zorg voor de beveiligde, redundante, high-tech infrastructuur aan boord van marine schepen, die multipurpose worden ingezet; van piraterij, ballistic missile defense tot aan vredesmissies. Infrastructuur legt daarmee de basis en is een essentieel onderdeel van de integratie voor sensoren, actuatoren en het combat management systeem aan boord van een schip.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Thales. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 49
7554 PA Hengelo
074 - 2488 111