Manufacturing Technology Engineer

Thales is op zoek naar een Manufacturing Technology Engineer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-11-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Manufacturing Technology Engineer ben je vroegtijdig betrokken bij nieuwe ontwikkelingen om met jouw kennis en kunde de ontwikkelteams te helpen een produceerbare en kosteneffectieve oplossing te ontwerpen. Daarnaast biedt je ondersteuning op technisch vlak en op het gebied van industrialisatie in de ontwikkelfase, zowel intern maar zeker met en bij onze leveranciers. Je begeleidt de productie bij de leveranciers, van eventuele prototyping tot en met het serie product. Als er nieuwe processen op te zetten zijn, introduceer je deze nieuwe (werk) processen zowel intern en extern als met onze leveranciers.


Voor bestaande producten en processen ben je een technisch vraagbaak voor collega’s in de organisatie,  voor bijvoorbeeld leveranciersselectie, en fungeert als sparringpartner voor leveranciers. Je assisteert bij productie- /produceerbaarheidsproblemen om tot structurele lange termijn oplossingen te komen.

Functievereisten

Ben jij een breed ervaren medewerker/-ster met minimaal een afgeronde opleiding op MBO 4 of HBO niveau en heb je meerdere jaren aan werkervaring in een mechatronische werkomgeving dan zijn wij op zoek naar jou! 


We zijn op zoek naar een nieuwe collega met:


 • een voltooide MBO of HBO opleiding, b.v. WTB/ Mechatronica/ Constructietechniek/ Mechanische techniek, die door opgedane kennis en ervaring minstens acteert op MBO+ niveau;
 • ruime kennis en ervaring in een productie/technische omgeving
 • De wil om met de inhoudelijk vakgebieden bezig te zijn en daar ook de blik naar buiten voor heeft
 • kennis en ervaring van engineering tooling als Creo
 • kennis en ervaring in het gebruik en de toepassing van ERP en PLM systemen (bij voorkeur Oracle)
 • je bent gedreven en kan goed zelfstandig werken, je hebt oog voor detail
 • je bent stressbestendig en in staat om meerdere zaken parallel te kunnen vervolgen
 • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je kunt gemakkelijk schakelen met verschillende partijen zoals engineering en leveranciers
 • ervaring in het elektrische domein is een pré

Aanbod

 • Een uitdagende baan in een leuk team binnen onze high-tech, innovatieve werkomgeving. Inclusief alle ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen de organisatie, bijvoorbeeld op technisch of internationaal vlak.
 • Waardevolle internationale samenwerkingen met collega’s uit 68 landen.
 • Een comfortabele werkplek in een moderne omgeving, met aandacht voor flexibiliteit en de juiste work-life balance.
 • Werken kan meestal waar en wanneer je wil om je werk zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen doen. Binnen Thales implementeren we het hybride werken, waarbij je bijvoorbeeld twee dagen in de week thuis kunt werken als je rol dit toelaat.
 • Een goed salaris, passende reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om jaarlijks jouw arbeidsvoorwaarden te personaliseren: je kunt bijvoorbeeld vrije dagen ruilen voor internetkosten, ons fietsenplan, bedrijfsfitness en verhuiskosten.
 • 40 vakantiedagen per jaar. Ja, echt.

Bedrijfsprofiel Thales Nederland

Binnen de Supply Chain van de Naval organisatie is de industrialisatie groep in opbouw. Deze groep is verantwoordelijk voor de industrialisatie van de nieuwe producten en dient als technische vraagbaak voor specifieke en cruciale productieprocessen intern en bij onze leveranciers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Thales. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 49
7554 PA Hengelo
074 - 2488 111