Software Engineer Infrastructure

Thales Nederland is op zoek naar een Software Engineer Infrastructure. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-11-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

De ontwikkeling van onze producten vindt plaats in multidisciplinaire en zelfsturende Agile Scrum teams. Als Software engineer Infrastructuur ben je onderdeel van een scrum team. In deze rol ben je samen met je teamgenoten verantwoordelijk voor het definiëren, ontwerpen, ontwikkelen en testen van het te verzetten werk. Het Platform team zorgt ervoor dat de infrastructuur aan boord van marineschepen aan de stringente eisen voldoet. Hiervoor hebben we verschillende soorten engineers nodig. Deze rol vereist dan ook dat je naast software engineering mee kan werken aan IT infrastructuur gerelateerde taken, zoals het integreren van software of het (middels Java en Cucumber) maken van automatische testen ten behoeve van netwerk engineering. De rol vereist dan ook flexibiliteit, omdat je verschillende werkzaamheden kan hebben afhankelijk van de backlog.

Functievereisten

Heb je een passie voor technologie? Vind je het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen? Ben je geïnteresseerd om in het defensie domein te werken?


In deze functie zoeken we een getalenteerde software engineer die een passie heeft voor het IT infrastructuur domein:

 • Je hebt een bachelor of master in Informatica, elektrotechniek of vergelijkbaar;
 • Je hebt ervaring in object georiënteerd software ontwikkelen;
 • Qua skills ken je Java, Python, Maven, Cucumber en GIT;
 • Je hebt een passie voor technologie, je wilt graag complexe vraagstukken oplossen;
 • Je werkt graag samen met een team en je bent transparant in je communicatie;
 • Je kan je gemakkelijk nieuwe technieken en domeinen eigen maken;
 • Je wilt graag jezelf en je werk verbeteren;
 • Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol.

Aanbod

 • Een uitdagende baan in een leuk team binnen onze high-tech, innovatieve werkomgeving. Inclusief alle ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen de organisatie, bijvoorbeeld op technisch, commercieel of internationaal vlak.
 • Waardevolle internationale samenwerkingen met collega’s uit 68 landen.
 • Een comfortabele werkplek in een moderne omgeving, met aandacht voor flexibiliteit en de juiste work-life balance.
 • Werken kan meestal waar en wanneer je wil om je werk zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen doen. Binnen Thales implementeren we het hybride werken, waarbij je bijvoorbeeld twee dagen in de week thuis kunt werken als je rol dit toelaat.
 • Een goed salaris, passende reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om jaarlijks jouw arbeidsvoorwaarden te personaliseren: je kunt bijvoorbeeld vrije dagen ruilen voor internetkosten, ons fietsenplan, bedrijfsfitness en verhuiskosten.
 • 40 vakantiedagen per jaar. Ja, echt.

Bedrijfsprofiel Thales Nederland

Voor de afdeling Platform binnen Applications engineering zijn we op zoek naar een getalenteerde Software engineer Infrastructuur. De Platform afdeling draagt zorg voor de beveiligde, redundante, hightech infrastructuur aan boord van marineschepen, die multipurpose worden ingezet; van piraterij, ballistic missile defense tot aan vredesmissies. Infrastructuur legt daarmee de basis en is een essentieel onderdeel van de integratie voor sensoren, actuatoren en het Combat Management Systeem aan boord van een schip.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Thales Nederland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 49
7554 PA Hengelo
074 - 2488 111