Stage-opdracht - MBO - Werktuigbouwkunde. Functioneel maken van mobiel pompsysteem

Thales is op zoek naar iemand voor de Stage-opdracht - MBO - Werktuigbouwkunde. Functioneel maken van mobiel pompsysteem.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Over de opdracht

Bij het ECC van Thales staat een mobiel pompsysteem die het koelwater kan verpompen van Thales systemen. Dit pompsysteem wordt gebruikt tijdens het testen. Het pompsysteem is mobiel en kan makkelijk verreden worden naar de testlocatie, waardoor er geen bijbehorend cooling cabinet met het Thales systeem meegeleverd hoeft te worden.


Op dit moment is het mobiele koelsysteem nog niet functioneel. De (meeste) onderdelen zijn aanwezig en het wagentje, waar de onderdelen op gemonteerd gaan worden, is ook aanwezig.

Het systeem is op dit moment nog niet functioneel. De opdracht is daarom het functioneel maken van het mobiele pompsysteem. Aan de stagiair de taak om alle onderdelen juist te monteren op het wagentje: klemmen op maat maken (verspanen), slangen op maat maken (inmeten en slangen persen bij Hans van HansaFlex), schema opstellen, klemmetjes uittekenen, functioneel testen, etc.

Bedrijfsprofiel Thales Nederland

Over Thales

In Nederland, waar meer dan 2200 medewerkers werkzaam zijn, hebben we vestigingen in vier steden: Huizen, Delft, Eindhoven en Hengelo (hoofdkantoor). Samen met een uitgebreid ecosysteem van kennispartners, klanten en leveranciers werken we aan radars voor zeeschepen, cybersecurity-oplossingen, transportsystemen, communicatieapparatuur voor landstrijdkrachten, cryogene koeloplossingen en onderzoek & ontwikkeling voor radartechniek (in samenwerking met TU Delft).


Informatie over de afdeling en het team

De stage vindt plaats bij het ECC (Environmental Competence Centre), dit is een environmental test centrum die beschikt over een deskundig team van technici. Het ECC beschikt over faciliteiten voor het uitvoeren van o.a. Schoktesten, Triltesten, Klimaattesten en EMC testen, maar ook beoordeelt het ECC externe en interne producten. De afdeling bestaat uit ± 15 engineers ieders met eigen specialisatie (Mechanisch, EMC, Thermisch).

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Thales. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 49
7554 PA Hengelo
074 - 2488 111